2777
2789

من بچم  حرف زدنش زیاد خوب نیس شعر دوتا(تاب تاب همبازی و تولدت مبارک )رو بلده. رنگا ۸ تارنگ تقریبا  بلده  شمارشم تا۵  جمله هم میگه  ولی  مثلا چیزی بخواد. میگ اب میخوای   نون میخوری. ب شیوه ایی ک من حرف میزنم. حرف میزنه خیلی تنهاییم.   اسم و فامیلشو بلده و سه  زبانس   حالا میگم ببرم مهد خوب بشه خیلییی خجالتی و ترسوعه. 

میگم بره مهد بدتر. نشه   بچه ها بزننش.  ترسو و  تو سری خور تر شه ۲ سال ۱۰ ماهه

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر خوب خاااانوممممم مامان عزیز علت این استرست چیه خو اینجوری تمام انرژی منفیتو انتقال میدی ب اون طفل معصوم 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
سه زبانس!

اره  متاسفانه   هم ب زبان محلی  هم فارسی و هم انگلیسی     خب تو ی محیط سه زبانس دیگ

عزیزم از بچه دو ساله چه توقعی داری ؟ همینم خیلیه واسش که اینقدر بلده 

اما بنظرم خیلی زوده الان بفرستیش مهدکودک کوچیکه 

همینکه چون کوچیکه ممکنه سرمابخوره از بچه ها ویروس بگیره و همچنین از پس خودش برنمیاد 

دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ‌...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمی‌خوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده 

عزیزم نسبت به سنش خوب حرف میزنه که....

اگر نظر منو میخوای الان نبر مهد.الان اوج ویروسهاست.فقط مریض میشه.

بزار بعد از عید ببر.....اتفاقا خوبه پیش هم سن هاش باشه.

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم
یعنی تو مهد مربیان حواسشون به بچه ای که هنوز سه سالش نشده نیست؟ خوب همه تو همین سن هستن دیگه

واقعا    امیدوارم. میترسم ی موقع بزننش  اینم. تمام بدتر شه 

🫤🫤نترس دوسال و ده ماهه توسری خور نمیشه چون بچه این سن همشون در حدی نیستن که بزنن تو سرهم

امیدوارم  نسبت ب هم سناش  یکم عقبه میبرم خونه بازی.  ازش  هرچی بگیرن هیچی نمیگه بزننش هیچ نمیگه

واقعا امیدوارم. میترسم ی موقع بزننش اینم. تمام بدتر شه

ببین آدم با بیست سال سن هم ممکنه هنوز نتونه از خودش دفاع کنه آخه چه توقعی از بچه به این کوچیکی داری. بعدشم همشون بچه هستن تو بازی و دعوا هاشون رشد میکنن و یاد میگیرن. یه دو قلو هم که تو خونه هستن همش تو سر و کله هم میزنن. به نظرم الان نبرش مهد اگه اینقدر می‌ترسی

عزیزم از بچه دو ساله چه توقعی داری ؟ همینم خیلیه واسش که اینقدر بلده اما بنظرم خیلی زوده الان بفرستی ...

دوماه دیگ میشه سه سالش ولی خب. میدونی  من چون همسرم شغلش ی جوریه  ک کلا رعایتم کنیم باز میگیریم ازش.  بخاطر این گفتم بابا ما ک تو خونه اییم اینطوریه حداقل ببرم مهد   حرف بزنه ارتباط بگیره با بقیه 

ببین آدم با بیست سال سن هم ممکنه هنوز نتونه از خودش دفاع کنه آخه چه توقعی از بچه به این کوچیکی داری. ...

هیییی     از این ک.  دعوا کنه یا حتی ی وقتایی کتکم بخوره نمیترسم میترسم اونجا همش بزننش. ی. بنده خدا ترسوندم گفت بچه امو بردم. فقط میزدنش بچم  افسرده شده بود 😑

هیییی از این ک. دعوا کنه یا حتی ی وقتایی کتکم بخوره نمیترسم میترسم اونجا همش بزننش. ی. بنده خدا ...

بقیه بچه ها هم بچه آدمن😂 بچه هیولا که نیستن.  خوب میتونی چند روز ببریش بعد به مربی بگی حواسش باشه و بهت گزارش بده ببینی چیکار می کنه. بعدشم این حالتها که میگی برا بچه ایتقدری طبیعیه. تو این سن بعضی بچها تنهایی بازی میکند با بازی بقیه رو نگاه میکنن. بعضی بچها هم کلا درونگرا هستن.