من بچم حرف زدنش زیاد خوب نیس شعر دوتا(تاب تاب همبازی و تولدت مبارک )رو بلده. رنگا ۸ تارنگ تقریبا بلده شمارشم تا۵ جمله هم میگه ولی مثلا چیزی بخواد. میگ اب میخوای نون میخوری. ب شیوه ایی ک من حرف میزنم. حرف میزنه خیلی تنهاییم. اسم و فامیلشو بلده و سه زبانس حالا میگم ببرم مهد خوب بشه خیلییی خجالتی و ترسوعه.
میگم بره مهد بدتر. نشه بچه ها بزننش. ترسو و تو سری خور تر شه ۲ سال ۱۰ ماهه
میشه برای خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
عزیزم از بچه دو ساله چه توقعی داری ؟ همینم خیلیه واسش که اینقدر بلده
اما بنظرم خیلی زوده الان بفرستیش مهدکودک کوچیکه
همینکه چون کوچیکه ممکنه سرمابخوره از بچه ها ویروس بگیره و همچنین از پس خودش برنمیاد
دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمیخوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده
واقعا امیدوارم. میترسم ی موقع بزننش اینم. تمام بدتر شه
ببین آدم با بیست سال سن هم ممکنه هنوز نتونه از خودش دفاع کنه آخه چه توقعی از بچه به این کوچیکی داری. بعدشم همشون بچه هستن تو بازی و دعوا هاشون رشد میکنن و یاد میگیرن. یه دو قلو هم که تو خونه هستن همش تو سر و کله هم میزنن. به نظرم الان نبرش مهد اگه اینقدر میترسی
عزیزم از بچه دو ساله چه توقعی داری ؟ همینم خیلیه واسش که اینقدر بلده اما بنظرم خیلی زوده الان بفرستی ...
دوماه دیگ میشه سه سالش ولی خب. میدونی من چون همسرم شغلش ی جوریه ک کلا رعایتم کنیم باز میگیریم ازش. بخاطر این گفتم بابا ما ک تو خونه اییم اینطوریه حداقل ببرم مهد حرف بزنه ارتباط بگیره با بقیه
ببین آدم با بیست سال سن هم ممکنه هنوز نتونه از خودش دفاع کنه آخه چه توقعی از بچه به این کوچیکی داری. ...
هیییی از این ک. دعوا کنه یا حتی ی وقتایی کتکم بخوره نمیترسم میترسم اونجا همش بزننش. ی. بنده خدا ترسوندم گفت بچه امو بردم. فقط میزدنش بچم افسرده شده بود 😑
هیییی از این ک. دعوا کنه یا حتی ی وقتایی کتکم بخوره نمیترسم میترسم اونجا همش بزننش. ی. بنده خدا ...
بقیه بچه ها هم بچه آدمن😂 بچه هیولا که نیستن. خوب میتونی چند روز ببریش بعد به مربی بگی حواسش باشه و بهت گزارش بده ببینی چیکار می کنه. بعدشم این حالتها که میگی برا بچه ایتقدری طبیعیه. تو این سن بعضی بچها تنهایی بازی میکند با بازی بقیه رو نگاه میکنن. بعضی بچها هم کلا درونگرا هستن.