ببینید دندونپزشکی زیاد رفتم من جاهای خیلی خوبی ام میرم تو تهران پارسال رفتم بیمارستان لاله تهران یه دونه عصبی کشی کردم اصلا درد نداشتمولی یه دستگاهی داشت که وقتی زد سرم گیج رفت صداش رومخم بود درحالی که ۲ سال پیشش ۲ تا عصب کشی جای دیگه کرده بودم و اصلا اذیت نشده بودم ،اصلا همچین دستگاهی یادم نمیاد ولی پارسال واقعا اون دستگاه صداش ایناس ادبتم میکرد دکترم برخورد خیلی بدی باهام کرد که باعث شد ۱ سال دندونام بیوفته عقب پیگیری نکنم خلاصه چند ماه پیش دیدم نصف دندونم نیست همینجپری رفتم یه دکتر گفت ۷۰٪ بابد کشیده بشه ۳۰٪ تازه ممکنه بشه نگهش داشت دوباره رفتم پیش دکتر پارسالی ولی خداییش کارش خوبه فقط عصاب نداره گفت ۳۷ میلیون میشه چون ۲ تا دندونم اینطوری شده گفت عصبی کشی پست روکش انجام میدم تو ۲.۳ ساعت حالا بچه ها فردا وقت دارم خیلی میترسم توروخدا اینم عکس دندونم میگم نکنه وسط کار نتونه درستش کنه یهوبکشه ؟ چون من برای کشیدن نمیرم پبششش دندونم چیزی گیر نکرده بهش پوشسیدگی هستش این رنگی شده
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
انشاالله درستش میکنه من یه دندون از این بدترو درست کردم ولی من ده جلسه بیشتر رفتم چند سال پیش
دخترم نفس من تا ابد مواظبتم درسته یه اتفاق باعث شد مشکلات زیادی پیش بیاره برامون ولی من ۵ ساله شبانه روز ناراحتم لحظه ای حادثه تلخ یادم نرفته همیشه مواظبتم و دوستت دارم 💖
من یه دندون دارم دوبار شکست البته بخاطر عصب کشی ..الان کل دندونم آمالگام تقریبا..دندونت نمیکشه ..برای من گفت ایندفعه شکست دیگه باید ایمپلنت کنی ولی موادش سیاهه جنسش عالیه..بگو باسیاه پر کنه با سفید دومش کمه ولی خوب سیاه دندون حساس میشه به سردی گرمی
راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی میکنند. 5 هزار نفر آنها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آنها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی میرسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.
خوب چرا پر نکردی..من دندونم کله ش مواد ..چند سال خداروشکر چیزی نشده
راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی میکنند. 5 هزار نفر آنها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آنها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی میرسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.
خوب چرا پر نکردی..من دندونم کله ش مواد ..چند سال خداروشکر چیزی نشده
پول نداشتم خرداد گف الان ۶ ماهه بهش گفتم تا چند ماه کشیدنی نشه تا پول جمع کنم گف نه الان لق شده احتمال زیاد بکشه مال من دندونام پوسیدگی سفید داره یعنی کلا درد نمیکنن اصلا ظاهر هم سالم اما توش پوسیده میشه یهو میریزه و حتما روکش میخواد اینم گف برو متخصص دیر شد
ببین هر چیزی احتمالش هستممکنه وسط کار بگن باید بکشیهزینه رو آخر کار پرداخت کن
خب ببین منم ترسم از همین نمیخوتم بگشموسط کار یهو بگیره بکشه بهش بگمنکش گوشمیکنه؟ چون ۲.۳ روز دیگه وقت عمل لوزه دارم نمیخوام دندون بکشم الانم وسط اثاث کشی هستم موقعیت کشیدن دندون ندارم حداقل پانسمان بذاره برام بعد عمل بیام بکشه واسم میگم نکنه کوش نکنه یهو وسط کار بکشه
پول نداشتم خرداد گف الان ۶ ماهه بهش گفتم تا چند ماه کشیدنی نشه تا پول جمع کنم گف نه الان لق شده احتم ...
پس جنس دندونات خوب نیست بعضیا جنس دندوناشون آهکی اونام زود میپوسه وخراب ..ژنتیکه م هست اکثرا