2777
2789
من از صب ۵تاتاپیک زدم برای خواب هیچکی نیومد تاپیکم ۴تاشوپاک کردم

تو ایتا یک حاج آقا از قم تعبیر خواب می‌کنه اما الان مدتی هست که گروه رو بسته چون سرش شلوغه ولی میشه پیوی پیام داد 

هرچی تعبیر کرده درست دراومده 

دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ‌...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمی‌خوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی فوت یکی از کسانی که متوفی دوسش داره نزدیکه. برای همین مرده خوشحاله. البته تعبیر خواب خیلی شرایط داره. مثلا شاید این اواخر تو فکر عروسی بودی و به اون شخص مرده هم فکر کردی. اگر بدون فکر کردن به اینها خواب دیده باشی قبوله

آیدیشوبده

Gahromee

دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ‌...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمی‌خوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده 

کییییی

آیدیشو گذاشتم 

کییییی

اینجا پرسیدن تعبیر خواب درست نیست 

خواب تا زمانی که تعبیر نشه همینجوری میمونه یعنی انگار هیچ خوابی ندیدی 

اما اگر از یکی بپرسی همینجوری تعبیر کنه ممکنه اتفاق بیفته

بگو

خواب دیدم یکی ازآشناهاکه متاهله خونش خالی بود کلا وسیله نداشت

بعدی دفه ی میزغذاخوری بزرگ ۱۲نفرع بود روش شمعدونیای بزرگ بود شمع داشت شمع وسطشوروشن کرد داشت غذامیخورد

پیدانشد

اینو بزن کنارش پیدا میشه 

بگو

خواب دیدم دارم آرایش میکنم برای عروسی پسرخالم ...

فککنم کمی خودم آرایش کردم کمی هم ینفردیگه آرایشم کرد

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری