2777
2789
عنوان

خواستگاری که دیپلم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1378 بازدید | 95 پست
کابینت ام دی اف و دکوراسیون تو جامعه ما شغل بدی نیست از نظر وجهه اجتماعی

نه همچین منظوری نداشتم یه وقت ناراحت نشین🤧

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما اولین زنی هستین تو این سایت که این تفکر رو دارینواقعا از خانوادتون و ذاتتون باید تشکر کرد که درک ...

پسر باید حد اقل های تشکیل یه زندگی رو داشته باشه. زندگی خاله بازی نیست بلاخره وقتی کسی درس نخونده باید یه ویژگی های مثبتی داشته باشه مثلا خونه و شغل یا کسی که درس خونده و چند سال از عمرش دانشگاه بو باید حین ازدواج یه شغل خوب و حد اقل یه ماشین داشته باشه اگه نداره میتونه چند سال صبر کنه بعد ازدواج کنه

نه همچین منظوری نداشتم یه وقت ناراحت نشین🤧

مهم نیس اصلا اگه وجهه خوبی هم نداشته باشه همین که درامد داره و علاقه دارم برام. کافیه کاری به حرف مردم. ندارم

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را... 

مرد باید جنم داشته باشه،مرام و معرفت داشته باشه،وفادار باشه خانواده دوست باشه اهل کار باشه ،مرد تحصیل کرده دیدم که دوزار از این چیزا رو نداره مرد بیسواد هم دیدم که جونشو برای خانواده ش میذاره اصلا من با تحصیلات کسی کاری ندارم واقعا

اگر اخلاقش خوب باشه 

و در مرحله اول ایمان طرف واسم مهمه 

اوکیه قبول میکنم مخصوصا اگر خودمم شاغل باشم 

دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ‌...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمی‌خوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده 

اصلشم همینهاگر الان از یه پسر توقع خونه داشته باشیم خیلی عجیبهمگه چندتا پسر میتونن الان تو این شرایط ...

خب دست پدر شمارم میبوسم بخاطر اصالت و خانواده با شخصیت و درکتون

بخد خیلی از پسر های مجرد با هزار سختی یه چیزی خریدن بعد. خود دختره ازش توقع مییلیاردی ازش داره

در صورتی که دختری باشه که واقعا دوش به دوش شوهرش باشه مطمنم میشه به همه جا میرسن

مورد ها دیدم از صفر تا ۱۰۰ رسیدن

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

مهم نیس اصلا اگه وجهه خوبی هم نداشته باشه همین که درامد داره و علاقه دارم برام. کافیه کاری به حرف مر ...

نه والا اصلا نگفتم وجهه اجتماعی نداره همچین برداشتی نکنین و این که میدونم درآمدشون عالیه بحثم این بود که اکثرا ترجیح میدن با همصنفای خودشون ازدواج کنن

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

پسر باید حد اقل های تشکیل یه زندگی رو داشته باشه. زندگی خاله بازی نیست بلاخره وقتی کسی درس نخونده با ...

بله درسته این رو کاملا میفهمم

در عوض دختر هم باید درک و شعورداشته باشه که بدونه شریک زندگی‌ یعنی چی و در سختی ها پیش شوهرش باشه نه توقع میلیاردی ازش داشهه باشه

زندگی سخته خودتون دارین مییبینین

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

نه والا اصلا نگفتم وجهه اجتماعی نداره همچین برداشتی نکنین و این که میدونم درآمدشون عالیه بحثم این بو ...

اوکی 

دیگه الان خونه و ماشین و درامد داشته باشی سریع قبولت میکنن کاری به صنف ندارن

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را...