2777
2789
عنوان

خواستگاری که دیپلم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1378 بازدید | 95 پست
آره این خوبه ولی خب مثلا ادمی که دیپلم داره معمولا شغل یدی داره

نه اینجوری نیس 

من فوق دیپلمم شغلم کابینت و دکوراسیون هست خداروشکر 5 برابر کارمند بانک درامدمه هر وقتم دوست داشتم کار میکنم هر وقت عشقم. نکشید کار نمیکنم 

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را... 

دقیقا حرفاتون درستهچون تجربه داشتین و پخته هستین اینجور‌ میگیناسمش روشه شریک زندگیشریک زندگی !!!!!!! ...

خوب هر کسی آسایش و آرامش زندگی براش مهمه یه بخشی از آسایش و آرامش هم متاسفانه بسته به پوله هیچ کس هم دنبال این نیست که خودشو گرفتار کنه ولی با این اوضاع وافعا نمیشه فرار کرد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه اینجوری نیس من فوق دیپلمم شغلم کابینت و دکوراسیون هست خداروشکر 5 برابر کارمند بانک درامدمه هر وقت ...

وااای ببخشید تو پست بعدی در مورد کابینت سازی گفتم نمیدونستم قصد توهین نداشتم جسارت نشه یه وقت🤦‍♀️

پرسید به خودت افتخار میکنی؟! گفتم خیلی زیاد..پرسید: چرا؟ گفتم هیچکس نمیدونه من چند بار خودم رو از اول بازسازی کردم تا امروز اینی باشم که هستم قوی، مستقل کسی که یاد گرفته هر جایی احساساتشو خرج نکنه و هر چقدرم زمین خورد خودش تنهایی بلند شه..

شما شیرازی هستین؟

آره

پرسید به خودت افتخار میکنی؟! گفتم خیلی زیاد..پرسید: چرا؟ گفتم هیچکس نمیدونه من چند بار خودم رو از اول بازسازی کردم تا امروز اینی باشم که هستم قوی، مستقل کسی که یاد گرفته هر جایی احساساتشو خرج نکنه و هر چقدرم زمین خورد خودش تنهایی بلند شه..

خوب هر کسی آسایش و آرامش زندگی براش مهمه یه بخشی از آسایش و آرامش هم متاسفانه بسته به پوله هیچ کس هم ...

درسته

ممنون از درک و شخصیتتون

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

من تحصیلات برام مهمه حداقل لیسانس باید داشته باشه پس نه

دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! رقصنده هایی که رقصشون گلوله اس تو صورت ستم🕊من برده داری را بر انداختم، به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ👑   وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

وااای ببخشید تو پست بعدی در مورد کابینت سازی گفتم نمیدونستم قصد توهین نداشتم جسارت نشه یه وقت🤦‍♀️

اره دیدم نظر لطفتونه 

البته من بیشتر دکور مغازه میزنم 

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را... 

شما اولین زنی هستین تو این سایت که این تفکر رو دارینواقعا از خانوادتون و ذاتتون باید تشکر کرد که درک ...

اصلشم همینه

اگر الان از یه پسر توقع خونه داشته باشیم خیلی عجیبه

مگه چندتا پسر میتونن الان تو این شرایط خونه بخرن؟

حالا شاید ماشین بشه....

باید دست به دست هم داد و زندگی رو ساخت

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ