2777
2789
اووووو ۵۰ واسه واسه ساعت گریهبهترین خواننده ها با سیستم و اینا برای یه شب کامل اینقدر می‌گیرند

عه پس دفعه بعد هماهنگ میکنم کمتر بده

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۵۰ هزار تومان 😄😄

عزیز گرانقدر این خانم پول هم ندی راضیه 

خب حالا منم بخندم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

چه خوبه ما مثلا خانمهای محترم وقتی کسی به کس دیگه حرفی میزنه بهش تیکه نمیندازیم و نظر نمیدیم

عه پس دفعه بعد هماهنگ میکنم کمتر بده

🤣🤣🤣

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

اینجا نرخ نداره هر کسی هر قدر بخواد میده 28 صفر جاریم برای یه جلسه 50 داد

جاریت چه دست و دلبازه همونم نمیداد دیگه😐

و ܟܿܥ‌‌ߊ‌ࡅ࡙ܨ ܭܘ ܣܩࡅ࡙ࡍ߭ ܝ̇ߺܝ̇‌ܥ‌‌یܭܨ ܣߊ‌ܢܚࡅ߳ߺߺܙ🤍 

جاریت چه دست و دلبازه همونم نمیداد دیگه😐

بهش میگم

چه خوبه ما مثلا خانمهای محترم وقتی کسی به کس دیگه حرفی میزنه بهش تیکه نمیندازیم و نظر نمیدیم

اخه جاریت خدایی خیلی کم داده بنده خدا زحمت میکشه چون هیچی نمیگه و تعیین نمیکنه اونم سواستفاده میکنه

و ܟܿܥ‌‌ߊ‌ࡅ࡙ܨ ܭܘ ܣܩࡅ࡙ࡍ߭ ܝ̇ߺܝ̇‌ܥ‌‌یܭܨ ܣߊ‌ܢܚࡅ߳ߺߺܙ🤍 

روضه خوانی نرخ نداره وهرچی بدی قبول میکنن  ولی بهتره یه سعه ای بدین که هزینه رفت وامدشون دربیاد 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
اخه جاریت خدایی خیلی کم داده بنده خدا زحمت میکشه چون هیچی نمیگه و تعیین نمیکنه اونم سواستفاده میکنه

به ما چه