2777
2789
عنوان

طلاق بخاطر بی عرضه بودن شوهر بده

201 بازدید | 13 پست

پارسال وام ازدواج هر دومونو گرفت ۲۰۰ ۳۰۰ هم خودش پول داشت زد به کاری 

یکسال نشد احمق تو کارشون موفق نشدن 

سود که یک میلیون هم نکردن همش ضرر 

بعد هم پولشو برباد داد ۲۰۰ ۳۰۰ ریخت وام خودش کپید خونه 

بقیشو هم داد خانوادش قرض یا دوست و فامیل 

و بقیشو هم باز میخواد بریزه برای وام

اصلا کار نمیکنه از دستش خسته شدم دیگه 

تو کار معامله بوده امسال اونو هم انحام نمیده مشتری ها زنگ میزنن تلفنی جور میکنه میده برادر و رفیق هاش سودسون میشه مال اونا 

میگم پی خودت چی میگه حوصله ندارم

کار اصلیش هم با برادر و پدرش شریکیه تو یکسال همش ۵ میلیون دادن به ما میگم بگیر ازشون میگه نوش جونشون هیچی نمیخوام

دیگه واقعا بریدم

برادرشوهرم ۱۰۰ میلیونشو کرده یک میلیارد 

هر ماه بالای ۱۰ تومن هم پول برمیداره 

تازه شوهرم واس قرضش طلاهای منو هم فروخت 

بی عرضه اس

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

طلاقت منطقیه

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
ی مهلت براش تعیین کن اگر نتونست تو اون مدت تغییری ایجاد کنه دیگه ادامه نده

دو سه ساله وضع همینه 

باز اوایل بهتر بود به فکر پیشرفت بود پول میگرفت از خانوادش الان هیچی روز به روز هم بیخیال تر میشه

دو سه ساله وضع همینه باز اوایل بهتر بود به فکر پیشرفت بود پول میگرفت از خانوادش الان هیچی روز به روز ...

خوب میگم دیگه جدی باهاش صحبت کن ی مدت سه ماه مثلا تعیین کن و بگو اگر تغییری ایجاد نشه من نمیتونم دیگه با این وضع ادامه بدم ..البته زمانی این حرف هارو بزن که صد درصد تصمیمت طلاق باشه ..چون اگر مهلت تعیین کنی هیچی تغییر نکنه و باز بمونی اوضاع فقط بدتر میشه 

دو سه ساله وضع همینه باز اوایل بهتر بود به فکر پیشرفت بود پول میگرفت از خانوادش الان هیچی روز به روز ...

دیگه فکر میکنه با شرایط اوکی هستی تحت فشار بزارش بفرستش کارگری نزار خونه بخوابه