2777
2789
عنوان

لطفا در خصوص این روایت نظر بدین

142 بازدید | 13 پست
هر كس مرگ عبد اللَّه را براى من ضمانت كند من هم آمدن قائم را براى او ضمانت می‌کنم. بعد از آنكه عبد اللَّه مرد دیگر مردم بر سر كسى اجتماع نمی‌كنند و این امر (ظهور دولت حق) بخواست خدا به صاحب شما (حضرت قائم مهدی موعود علیه السلام) منتهى می‌گردد و بعد از آن (مرگ عبد الله) سلطنت سالها از بین می‌رود و به سلطنت ماه‏ها و روزها تبدیل مى‏شود عرض كردم: آیا این دوران طول میكشد؟ فرمود: نه‏.

حسم میگه عبدالله منظور بنده های خداست ،یعسن نیکو کاران و مومنان .

ولی خب این روایت توضیح دیگه ای نداره ؟

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حسم میگه عبدالله منظور بنده های خداست ،یعسن نیکو کاران و مومنان .ولی خب این روایت توضیح دیگه ای ندار ...

نه ، آخه یه زمانی میگفتن منظور ملک عبدالله عربستان است اما بعد اون جانشینش ۱۰ ساله هست و مردم هم ازش راضی هستن

انقدر عبدالله و عبدالرحمن و عبدالرحیم دارن که اصلا نمیشه گفت که دقیقا کدومشونه و کی قراره این اتفاق بیفته

ولی بنظر من هنوز مونده. چون فعلا به جایی نرسیدیم که نگه داشتن دین مانند نگه داشتن آتش در کف دست باشه! (طبق گفته ی پیامبر)

قراره اوضاع خیلی بدتر از این بشه! جوری که صدای همه دربیاد و همه‌ آرزوی تموم شدن دنیا یا اومدن یه منجی رو بکنن

و عاقبت کارها به دست خداست...

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

ببین منظور روایت دقیق مشخص نیس کیه

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀                                     ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...  

انقدر عبدالله و عبدالرحمن و عبدالرحیم دارن که اصلا نمیشه گفت که دقیقا کدومشونه و کی قراره این اتفاق ...

کلا احادیث مجهول اند آخه همینارو هم میگن ممکن واسه یه کشور یا منطقه باشه نه کل دنیا

کذب الوقاتون. 

تمام شد رفت هیچ کس نمیدونه ظهور کیه. 

دنیا روزای بدتر از الانم به خودش دیده و ممکنه روزای بدتری رو هم ببینه. 

عبدالله هم اگر روایت معتبر باشه معلوم نیست کیه.

بله، اما مشخص که یک حاکم یا رئیس جمهور و یک پیشرو هست

آره درسته

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀                                     ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...  

کذب الوقاتون. تمام شد رفت هیچ کس نمیدونه ظهور کیه. دنیا روزای بدتر از الانم به خودش دیده و ممکنه روز ...

ببین این حدیث کذب وقاتون رو هم خوندم

اما یک جایی روایتی خوندم خیلی جالب بود اینکه سفیانی که خروج میکنه شیعیان بدنبال مهدی عج میگردن

میدونی برداشت من اینه که نشانه هارو اهل بیت دادن که در نزدیکی ظهور با آن نشانه ها مردم برن سراغ امامشون

اگه این حدیث تا ابد بود که دیگه منتظری وجود نداشت

بنظرم وقت یعنی من بگم این جمعه خب این حرف شما درسته اما آیا اجازه داریم دنبال نشانه بگردیم 

کلا احادیث مجهول اند آخه همینارو هم میگن ممکن واسه یه کشور یا منطقه باشه نه کل دنیا

هر چیزی ممکنه... فقط خدا میدونه

امیدوارم عاقبت ما هم ختم بخیر بشه 

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه