2777
2789
عنوان

میخوام رابطمو تموم‌کنم

277 بازدید | 20 پست

من اولین تحربمه با پسری که ظاهری مالی خانوادگی شرایطش خوبه 

تاپیک قبلی گفتم شرایط خانوادگیمو که کامل خودش و خانوادش میدونه 

این پسر از ۶ سال پیش تا الان کلی تلاش کرد که من باهاش وارد رابطه بشم 

روز اول از خوشحالی گریه. کرد 

روزای بعد وقتی پیشش بودم انقدر ذوق داشت زیر لب خداروشکر میکرد 

الان یک ماه گذشته 

اون ادم قبل نیست 

حس میکنم این که میدونه به دستم اورده منم دوسش دارم خیالش راحت شده 

خودخواه شده 

البته منم تو رابطه خودخواهم 

ولی در کل حس خوبی ندارم دوست ندارم اینجوری ارزشم بیاد پایین 

۲۳سالمه مهدی ۲۵ 

از دوران دبیرستان همو میشناختیم 

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی راحته تو هم سرد رفتار کن ببین چی میشه

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم

خب به نظرم رابطه رو نگهدار ولی اولویتت نباشه خودت و زندگی و پیشرفتت اولویت باشه 

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
از نظرم ی رابطه هرچقدرم درست باشه ۶سال نباید طول بکشه

تازه دوست شدیم از ۶ سال پیش فقط التماس میکرد و پیشنهاد میداد 

تو این ۶سال میتونستن جمع و جور کنن و اقدامی کنن ۶سال کم نیست

اولین روز که باهام صحبت مرد کفت من میخوام بیام خواستگاری خانواده من قبول نکردن گفتن دوست بمون تا عید 

حرفو خیلیا میزنن الان لمتحانش کن

چجوری؟

دوستم میگه بگو منو باهات بیرون دیدن خانوادم فهمید و میگن که خانواده ها آشنا بشن 

اینجوری بگم؟

ستاره جان من از موقعی که توی سایتی میشناسمت و تاپیک هات رو دنبال میکنم. و انقدر که دختر قوی هستی بهت افتخار میکنم. به نظرم بذار بیاد خواستگاری. اگر نخوادت که یه بهونه ای میاره نمیاد. اگر اومد شرایط رو دید  پشیمون شد هم که زودتر میشناسیش وقتت رو باهاش تلف نمیکنی. اگر با همه شرایط موند هم که چه بهتر