2777
2789

نتونست کوچیک ترین ایرادی پیدا کنه 😂😂😂😂رفت من دم در بودم گفت باز کن اومدم مچ گیری با لحن خیلی بد و زشت گفتم بفرمایید همه چی تمیز تمیز بود فقط به رنگ در گیر داد که چرا بالای در ورودی یذره زنگ زده گفتم والا ضد زنگم زده بودیم نتونست چیزی صورتجلسه کنه و فرم پر کنه همه رو تیک زده بود فک کرده خیال کرده ما ادمای کثیفیم تمیز تمیز بود رفت کابینت پایین سینک باز کرد ببینه پایین کابینت چی گذاشته بودیم دید همش وایتکس و مواد شوینده و کنز و الکل بعد اخرش یه افرین گفت رفت خجالت کشید قصد پلمب اومده بود 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کارگاه چی داری؟

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
من کلا از کارای تولیدی خوشم میاد یه سوال دارم تولید ظروف یکبار مصرف چی درآمدش خوبع

والا نمیدونم ما که ظرف ماکروفری استفاده میکنیم اگر با صد تا کارگاه قرار داد بزاری عالیه

احتمالا کسی رفته بود زیرآبتو بزنه که طرف با توپ پر اومده بود و دنبال چیزی میگشت

شاید ولی اینو بگم چون ترشی خیلی حساسه ما هم حساسانه کار میکنیم اول صبح و اخر شب کارکن ها خودشون کل سالن رو میشورن و اتاق هارو طی میزنن دست ها شسته لباس سفید و بوت همه تمیز من با اینکه اینقد کار دارم سعی میکنم همیشه سر بزنم