2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم خیلی

226 بازدید | 19 پست

در حقمون کم لطفی و کوتاهی میکنن ولی تا بخوای توقع دارن و...

حالا چند روز پیش دویست هزار دادن بچم از اونروز شوهرم بیشتر بشون سرویس میده

واقعا چراااااااا

و چکار کنم من

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

عجب😕😕😕

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم کل خانواده ش ن فقط پدر مادرش

مثلا چه انتظاری دارن؟ 

کم لطفی منظورت چیه؟

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
شما شوهرت وظیفه داره به مادر پدرش خدمت کنه.چه پول بدن به بچه چه ندن.

من این رو قبول دارم

اما مشکل اینه پدر مادر تمان لطف و محبت و کمکشون به بچه های دیگه شون هست  تمام کار واسه یکی که از قضا فقط ازش توقع دارن وکاری براش نمیکن

شما شوهرت وظیفه داره به مادر پدرش خدمت کنه.چه پول بدن به بچه چه ندن.

حالا با توجه به چیزی که گفتم آدم وظیفه داره به این پدر مادر خدمت کنه.....

این شرایط شوهر منه  و دربست در خدمت خانواده اش هست

اما در سخت ترین شرایط تنهامون گذاشتن و اتفاقدکمک بسیار به دو بچه دیگه

مگه500 نداده بودن؟ 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
برادرش دویست داد

چقدر درگیر خانواده شوهری 

از یه طرفم میخوای ادم خوبه بشی 

این همه فکرو خیال روحتو داغون میکنه 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
آدم خوبه چرا

از تایپکای قبلت فهمیدم که برای هرکاری سر شوهرت غر میزنی وپیش اونا خودتو راضی نشون میدی وباهاشون همراهی میکنی وبه قول خودت سیاست داری 

ولی ما به این نمیگیم سیاست  میگیم دورو 

من این رو قبول دارماما مشکل اینه پدر مادر تمان لطف و محبت و کمکشون به بچه های دیگه شون هست تمام کار ...

اکثرا همینن ولی ما باید کار درست رو انجام بدیم.اشتباه اونا رو‌هم خدا جواب میده