2777
2789
عنوان

وویس دختر یاسوجی

| مشاهده متن کامل بحث + 5558 بازدید | 66 پست
اول دختره مقصر بوده ک به مادر اون پسر توهین کرده...

قبل از دختره پسره بعد کات عکس دختره و شمارشو گذاشته بود به عنوان هرزه و اون کاره دختره هم اینطوری انتقام گرفته بود از هر جهت تقصیر پسر بوده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم از من به تو نصيحت

فيلم هايي كه محتواش ناراحت كننده س نبين

اخبار حوادث قتل و كشتار و مرگ ادما

من يه مدت خيلي ميديدم

در حدي كه ميرفتم يوتيوب مستند قتل زنجيره اي و تجاوز ميديدم

مصاحبه با قاتل و … 

يعني خودمو نابود كردم ديگه داشتم ديونه ميشدم و باهاشون همذات پنداري ميكردم

خيلي بد بود الان گذاشتم كنار ديگه هرجا ببينم خبرشو رد ميكنم

چون حالم بد ميشه

از بس فرستادن . اصلا نتونستم تا اخرش گوش کنم فقط چند ثانیه اولش ولی چ غلطی بود من کردم

پاک میکردی

یادمه سالهای اخر دبیرستان بودم فیلم زهرا امیر ابراهیمی پخش شده بود تو مدرسه فیلمش دست ب دست میچرخید 

هیچ وقت ب خودم اجازه ندادم فیلم رو ببینم

اون دختر گناه داشت 

فیلم دیدن با تجاوز فرقی نداره از نظر من

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
پ چرامن سرچ کردم نوشته بوده فحش ناموسی داده بوده به یه طایفه ای پسرای اون طایفه ت ج اوز کردن هرجایه ...

چیزی ک من خوندم: پسر با دختر اختلاف داشتن پسر عکس و شماره دختره رو پخش کرده ب عنوان ج... بعد دختره عکس مادر پسره رو استوری کرده نوشته این جن....س 

بعدم پسره رفیقاشو خبر کرده و...

هر۲مقصرن...

یعنی پسره حق داشته بعد کات کردن بره عکس و شماره دختره رو بزاره تو گروه ها به عنوان هرزه 

اول پسره لجن شروع کرده اینکه تو میگی تقصیر هر دو نشان از کم بودن وجدان و انسانیت درونتون میده خودتونو اصلاح کنید