2777
2789

شوهرم صبح واسه صبحانه اومده خونه ما بعدش تو سالن نشسته رو یکی از مبل تکی ها منم رفتم کنارش رو زانوش یه وری نشستم یکم دست دورش انداختم بعدش مامانم صدام کرد برم آشپزخونه اونجا بهم چشم غره رفت گفت حتما خونه خودشون هم همین کارا میکنی ❗️

خجالت نمیکشی جلو بابات و داداشت خیلی خورد تو ذوقم آخه مامانم اصلا اینجوری نبود حتی میدونست من قبلا دوست پسر هم داشتم چیزی نمیگفت 😢

خیلی زد تو ذوقم چقدر امروز انرژی مثبت داشتم 😭

کاش تو اینجا بودی 💔

جلو داداش و بابات زشته

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا خیلی زشته جلوی پدر و برادرت رفتی نشستی رو پای نامزدت،من که بعد از دو تا بچه پیش پدرم روم نمی‌شه هیچ وقت کنار همسرمم بشینم،تو خلوت دوتاییتون هرجا که می‌خوای راحت باش ولی پیش خانواده و اصلاً کلاً مردای دیگه،خیلی محترمانه باهاش رفتار کن

خب راست میگه یکم رعایت کن جلو برادر و بابات حالا دوستان روغن فکر نخورید منو می‌دونم شوهرشه ولی رعایت ...

امروز تصمیم گرفته بودم بهش محبت کنم از دیشب منتظر بودم صبح بیاد خونه مون خیلی خورد تو ذوقم اومدم تو اتاقم دیگه اونا هم تو سالن نشستند 😢

کاش تو اینجا بودی 💔

اسی مامان به موقع صدات کردچون حرکت بعدیتوحدس زده بوده 😂😂😂

خخخ خو ذوقم زد بدجوری کلی برنامه واسه امروز داشتم حالا صداش میکنم بیاد تو اتاق درم میبندم 😈

کاش تو اینجا بودی 💔

واقعا خیلی زشته جلوی پدر و برادرت رفتی نشستی رو پای نامزدت،من که بعد از دو تا بچه پیش پدرم روم نمی‌ش ...

شوهر عقدیمه ناسلامتی ما خو با هم رابطه کامل هم داریم دیگه چیزی بین زن و شوهر نیست فقط خواستم کنارش باشم محبت کنم بعدش بهم میگه نکنه خونه اونا هم میری ازین کارا میکنی 😢

کاش تو اینجا بودی 💔