سنصلی_فی_القدس مدیر استارتر عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 5985 عنوان روحت را نفروش 185 بازدید | 6 پست روحت را در ازای چیزی نفروش؛این تنها چیزی ست که با خودت به این دنیا آورده ای و تنها چیزی ست که میتوانیپس بگیری....مولانا🌱 فانتقمنا منهم و فاغرقنهم"اعراف "سر انجام از آن ها انتقام گرفتیم و آن ها را غرق کردیم 🇮🇷🇮🇷🇮🇷 بااحترام درخواست دوستی ممنوع⛔️. کاربر آقا. 1403/09/16 | 10:32 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهرام۱۱ عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 1659 باشه نمیفروشم به پشمانتان بیاموزید که هر تاپیکی ارزش ریختن نداره😇
سنصلی_فی_القدس مدیر استارتر عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 5985 باشه نمیفروشم ماشالا فانتقمنا منهم و فاغرقنهم"اعراف "سر انجام از آن ها انتقام گرفتیم و آن ها را غرق کردیم 🇮🇷🇮🇷🇮🇷 بااحترام درخواست دوستی ممنوع⛔️. کاربر آقا.
shinysun عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 6226 نمی تونم جلوی ذهنمو بگیرم که میگه بی منظور اینارو نمیزاری😂😑امیدوارم که من اشتباه کنم ولی اگ اشتباه نمی کنم خودت جمع کن برو اینجا جاش نیس برادرم. و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊
آلوده_به_فکر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 7595 نمی تونم جلوی ذهنمو بگیرم که میگه بی منظور اینارو نمیزاری😂😑امیدوارم که من اشتباه کنم ولی اگ اشتباه ... چه ربطی داره پس مولانا هم که اینو گفته منظور خاصی داشته متوجه منظورت نشدم (فکر چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود کنه
shinysun عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 6226 چه ربطی داره پس مولانا هم که اینو گفته منظور خاصی داشته متوجه منظورت نشدم باتوجه به تاپیکای استارتر بود ،خودش میدونه چی گفتم... و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊