2777
2789
عنوان

با نامزدم بخاطر این حرکت زشتش تموم کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1428 بازدید | 76 پست
تموم کردن یکباره نیست دوستان مطمئن باشید استارتر خیلی چیزا دبده ک کم‌کم زمینه ساز این نتیجه بود من ب ...

اره عزیزم دقیقا. مثلا یادمه دو سال اول رابطه شاید سر جمع دوبار بیرون غذا خورده باشیم در این حد بود. حالا رفتارای دیگه ش به کنار مودی بودنش و چیزای دیگه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ذره ای تردید ب دلت راه نده ، خیلی عاقلی که همچین تصمیمی گرفتی .دوران دوستی یه ماکت کوچیک از آینده اس ...

اتفاقا سر همین بحث انگار بقول شما مرگو تجربه کردم. باور نمیشد بخاطر یه تومن ناقابل کاری کرد اشکم دربیاد. نبخاطر پول بخاطر اینکه بگم من ارزش یه تومن نداشتم ک بخاطر من ازش بگذره

نشانه ها خیلی خوبه

کاش همه دخترا عاقل باشن مثل استارتر.

اصلا اصلا اصلا ب این فکر نکنن ک ممکنه شوهر گیرشون نیاد و همینو بچسبند،  

کاش دخترا عاقل باشن، دلم برای دخترا و زنا خیلی میسوزه بخدا

ازین به بعد حواست باشهاگر بیرون نمیبرتت کافه خوب یا رستوران الکی نرو باهاش تو شهر بچرخ. اگر کادو نمی ...

دوسش داشتم‌میگفتم اشکال نداره... ولی الان با خودم میگم خب مگه اون دوسم نداره ؟ پس چرا نباید بخاطر دوس داشتنه من نخواد از جیبش مایه بذاره ، حداقل در حد توانش

اتفاقا سر همین بحث انگار بقول شما مرگو تجربه کردم. باور نمیشد بخاطر یه تومن ناقابل کاری کرد اشکم درب ...

حالا اگر شوهرت میشد ،چیزای وحشتناک تر و تحقیر آمیز تری رو تجربه میکردی ، اصلا بهش فکر نکن و خواهشا برنگرد، 

مرد خسیس در حد مرد خائن چندش اوره ...فقط نوع نفرت آدم متفاوته وگرنه در یک حد نفرت برانگیزن