2777
2789

••|🌸🦋|••

خُورشیدی‌وَزَمین‌و‌َزَمـٰان‌دَر‌مَدارِتوست . .

مُولای‌ِمَن‌بیـٰا‌کِہ‌‌‌‌‌‌جَهـٰان‌بی‌قَرارِتوست!【

اۍ‌ك‌ِيڪ‌گوشه‌ۍِچشــمَت‌غم‌ﻋالم‌ببࢪد 

حیف باشدك‌توباشـے وﻤــࢪا ﻏــم ببرد🌸

♡♡♡♡♡♡♡

روز جمعه روز بزرگیه، چون متعلق به آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هست♡ تو این روز بزرگ یا روزای دیگه چنتا صلوات برای سلامتی آقا و تعجیل تو ظهورشون میفرستی؟

اینجا اعلام کن♡

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌

🌷مهدی شناسی 🌷

🌹... و عترة خيرة رب العالمين...🌹

🔸زیارت جامعه کبیره🔸

🌸 عترت یعنی ﻫﺮ ﮐﺲ ﮐﻨﺎﺭ اهل بیت ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﺩ،

ﯾﮏ ﺑﻮﯼ ﺟﻮانمرﺩﯼ، ﻓﺘﻮﺕ و ﮔﺬﺷﺖ ﺭﺍ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﻣﯽ‌ﮐﻨﺪ.

🌸ﺑﺎ اهل بیت ﻫﻤﺎﻥ ﻃﻮﺭﯼ ﺭﻓﺘﺎﺭ ﮐﻨﯿﺪ ﮐﻪ ﺑﺎ ﻣُﺸﮏ ﺭﻓﺘﺎﺭ ﻣﯽ‌ﮐﻨﯿﺪ.

ﺷﻤﺎ ﻫﺰﯾﻨﻪ ﻣﯽ‌ﮐﻨﯿﺪ ﺗﺎ ﺑﻪ ﻣﺸﮏ ﺩﺳﺖ ﭘﯿﺪﺍ ﮐﻨﯿﺪ؛ 

ﺑﯿﺎﯾﯿﺪ ﻫﺰﯾﻨﻪ ﺑﮑﻨﯿﺪ ﺗﺎ ﺑﻪ ﺗﻌﺎﻟﯿﻢ ایشان ﺭﺍﻩ ﭘﯿﺪﺍ ﮐﻨﯿﺪ.

🌸 ﻫﺮ ﺟﺎ ﺩﯾﺪﯾﺪ ﻣﺠﻠﺴﯽ ﺍﺳﺖ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ایشان ﺑﺮﻭﯾﺪ،

ﺯﺍﻧﻮ ﺑﺰﻧﯿﺪ و ﺑﻨﺸﯿﻨﯿﺪ،

ﮐﻠﻤﺎتشان ﺭﺍ ﺑﺸﻨﻮﯾﺪ. 

ﭼﻄﻮﺭ ﺍﺯ ﻣﺸﮏ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﯽ‌ﮐﻨید و  برای شما ﻫﯿﭻ ﺩﻭﺭ ﺭﯾﺰﯼ ﻧﺪﺍﺭﺩ،

ﺍﺯ همه ﮐﻠﻤﺎﺕ ایشان ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺗﺎﻥ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺑﮑﻨﯿﺪ.

🌸 ﺍﮔﺮ امام مهدی علیه السلام ﺑﯿﺎﯾﻨﺪ در زندگیمان،

ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻋﻄﺮ ﺁﮔﯿﻦ ﻣﯽ‌ﺷﻮﺩ.

ﺍﯾشان ﻣﺜﻞ ﻣﺸﮏ ﻫﺴﺘﻨﺪ.

ﺑﺮﺍﯼ ﺭﺳﯿﺪﻥ ﺑﻪ او ﺑﺎﯾﺪ ﻫﺰﯾﻨﻪ ﺑﮑﻨیم.

🌸 ﺑﺎﯾﺪ ﺍﺯ ایشان ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ بکنیم ﻭ ﯾﺎﺩمان ﺑﺎﺷﺪ تنها ﻭﻗﺘﯽ ﺍﺯ ﺑﻮﯼ ﻣﺸﮏ ﻣﯽ‌ﺗﻮﺍنیم ﺑﻬﺮﻩ ﺑﺒﺮیم ﮐﻪ ﺯﮐﺎﻡ ﻧﺒﺎﺷیم. 

ﯾﮏ ﺁﺩﻡ ﺯﮐﺎﻡ ﺑﻨﺸﯿﻨﺪ ﮐﻨﺎﺭ ﯾﮏ ﺑﻮﺗﻪ ی ﮔﻞ ﺳﺮﺥ، 

ﺫﺭﻩ‌ﺍﯼ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﻧﻤﯽ‌ﮐﻨﺪ.

🌸 ﺑﻌﻀﯽ ﭼﯿﺰﻫﺎ هست ﮐﻪ ﻣﺎﯾﻪ ی ﺯﮐﺎﻡ ﺷﺪﻥ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﻣﯽ‌ﺷﻮﺩ.

ﺍﺯ ﺟﻬﺖ ﻓﯿﺰﯾﮑﯽ و ﺑﺪﻧﯽ، 

ﺑﻌﻀﯽ ﭘﻮﺷﺶ‌ﻫﺎ ﺩﺭ ﻓﺼﻞ ﺳﺮﻣﺎ ﻭ ﭘﺎﯾﯿﺰ ﺑﺎﻋﺚ ﺯﮐﺎﻡ ﺷﺪﻥ ﺍﺳﺖ.

ﺑﺮﺧﯽ ﺧﻮﺭﺩ ﻭ ﺧﻮﺭﺍﮎ‌ﻫﺎ ﻫﻢ ﻫﻤﯿﻦ ﻃﻮﺭ.

ﺑﻌﻀﯽ ﻧﺸﺴﺖ ﻭ ﺑﺮﺧﺎﺳﺖ‌ﻫﺎ. 

یعنی ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﺳﺮﻣﺎ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﮐﻨﺎﺭﺵ ﻣﯽ‌ﻧﺸﯿﻨﯿﻢ ﺁﻟﻮﺩﻩ ﻣﯽ‌ﺷﻮﯾﻢ.

ادامه پست بعدی🌸

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌
🌷مهدی شناسی 🌷🌹... و عترة خيرة رب العالمين...🌹🔸زیارت جامعه کبیره🔸🌸 عترت یعنی ﻫﺮ ﮐﺲ ﮐﻨﺎﺭ اهل بی ...

🌸 ﺩﺭ ﻋﺎﻟﻢ ﻣﻌﻨﺎ ﻭ ﻣﻌﻨﻮﯾﺖ ﻫﻢ ﺯﮐﺎﻡ ﺩﺍﺭﯾﻢ. 

ﺍﮔﺮ ﮐﺴﯽ ﮔﻔﺖ ﻣﻦ ﺍﯾﻦ ﻃﻮﺭﯼ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻡ ﺩﺭ ﺟﺎﻣﻌﻪ ﻇﺎﻫﺮ ﺷﻮﻡ،

ﻣﻦ ﺍﯾﻦ ﭘﻮﺷﺶ ﺭﺍ ﻣﯽ‌ﭘﺴﻨﺪﻡ، ﺩﻟﻢ ﻣﯽ‌ﺧﻮﺍﻫﺪ!

ﺍﯾﻦ ﻣﻘﺪﻣﻪ‌ﯼ ﺯﮐﺎﻡ ﺷﺪﻥ ﺍﺳﺖ.

🌸 ﯾﺎ ﻣﻦ ﻫﺮ ﭼﻪ ﺩﻟﻢ ﺧﻮﺍﺳﺖ از ﺣﻼ‌ﻝ ﻭ ﺣﺮﺍﻡ استفاده می کنم، ﺳﺮ ﻫﺮ ﺳﻔﺮﻩ‌ﺍﯼ می نشینم و یا ﻫﺮ ﭼﯿﺰﯼ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺧﻞ ﻭ ﺟﯿﺒم بریزم و ﻫﺮ ﻧﺸﺴﺖ ﻭ ﺑﺮﺧﺎﺳﺘﯽ ﺭﺍ ببپذیرم و ﺑﺎ ﻫﺮ ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﺩلم ﺧﻮﺍﺳﺖ بنشینم ﺗﺎ ﺑﮕﻮﯾﻨﺪ ﺭﻭﺍﺑﻂ ﻋﻤﻮﻣﯽ ﺍم ﻗﻮﯼ ﺍﺳﺖ!!، 

ﺍﯾﻦ ﺯﮐﺎﻡ ﺷﺪﻥ ﺍﺳﺖ.

🌸ﻭﻗﺘﯽ ﺯﮐﺎﻡ ﺷﺪم ﺩﯾﮕﺮ ﺑﻮﯾﯽ ﺍﺣﺴﺎﺱ نمی‌کنم...

دیگر بوی امام زمانم را احساس نخواهم کرد...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

🌷مهدی شناسی🌷

🌹... و ﺳُﻼ‌َﻟَﺔَ ﺍﻟﻨَّﺒِﻴِّﻴﻦ...🌹

🔸زیارت جامعه کبیره🔸

🌸 عرب ها به ﻫﺮ ﭼﯿﺰﯼ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺩﻝ ﭼﯿﺰﯼ ﺩﺭ ﺑﯿﺎﯾﺪ سلالة می گویند.

ﮔﻼ‌ﺏ ﺍﺯ ﺩﻝ ﮔﻞ ﺩﺭ ﻣﯽ‌ﺁﯾﺪ ﭘﺲ ﮔﻼ‌ﺏ ﻣﯽ‌ﺷﻮﺩ ﺳﻼ‌ﻟﻪ‌ﯼ ﮔﻞ.

🌸 ﭼﻮﻥ ﺳﻼ‌ﻟﻪ ﺍﺯ ﺭﯾﺸﻪ‌ﯼ ﺳﻞ ﯾﻌﻨﯽ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺁﻣﺪﻥ است.

ﺍﻣﯿﺮﺍﻟﻤﻮﻣﻨﯿﻦ ﻓﺮﻣﻮﺩ ﻭَ ﻣَﻦْ ﺳَﻞَّ ﺳَﻴْﻒَ ﺍﻟْﺒَﻐْﻲِ ﻗُﺘِﻞَ ﺑِﻪِ (ﻧﻬﺞ ﺍﻟﺒﻼ‌ﻏﻪ، ﺣﮑﻤﺖ 349) 

ﻫﺮ ﮐﺴﯽ ﺷﻤﺸﯿﺮ ﺳﺘﻢ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻏﻼ‌ﻑ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺑﮑﺸﺪ ﺑﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﺷﻤﺸﯿﺮ ﮐﺸﺘﻪ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ.

🌸 ﭘﺲ ﺳﻼ‌ﻟﻪ ﯾﻌﻨﯽ ﭼﯿﺰﯼ ﮐﻪ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺁﻣﺪﻩ.

به ﮔﻼ‌ﺏ ﭼﻮﻥ ﺍﺯ ﺩﻝ ﮔﻞ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﻣﯽ‌ﺁﯾﺪ ﻣﯽ‌ﮔﻮﯾﻨﺪ ﺳﻼ‌ﻟﻪ.

یعنی گلاب خلاصه ی گل است.

🌸وقتی می گوییم سلالة پیامبران یعنی هر چه خوبی و خصلت نیکو در انبیا بوده،

عصاره ی ناب آن در وجود مقدس امام مهدی علیه السلام جمع شده است...

‌🌷مهدی شناسی🌷

🌹... و امناء الرحمن...🌹

🔸زیارت جامعه کبیره🔸

🌸 دانه را به خاک می دهند،

به خاکستر ﻧﻤﯽ‌ﺩﻫﻨﺪ.

ﭼﺮﺍ؟ 

ﭼﻮﻥ ﺧﺎﮎ ﺍﻣﯿﻦ است ﻭ ﻫﺮ ﭼﻪ ﺩﺭ ﻭﯼ ﮐﺎﺷﺘیم ﺑﯽ ﺧﯿﺎﻧﺖ همان ﺟﻨﺲ ﺁﻥ را  ﺑﺮﺩﺍﺷت می کنیم.

🌸ﺧﺎﮎ ﺍﻣﯿﻦ ﺍﺳﺖ. 

ﺍﮔﺮ ﮔﻨﺪﻡ ﻣﯽ‌ﺩﻫﯽ ﮔﻨﺪﻡ ﻣﯽ‌ﺩﻫﺪ.

ﻧﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﺍﺯ ﮔﻨﺪﻡ ﮐﻢ ﻧﻤﯽ‌ﮐﻨﺪ، ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻫﻢ ﻣﯽ‌ﺩﻫﺪ ﻭ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﺑﺮﻣﯽ‌ﮔﺮﺩﺍﻧﺪ.

🌸 ﺍﻣﺎ ﺧﺎﮐﺴﺘﺮ ﺍﯾﻦ ﻃﻮﺭ ﻧﯿﺴﺖ.

ﺧﺎﮐﺴﺘﺮ ﻧﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻧﻤﯽ‌ﮐﻨﺪ، ﮐﻢ ﻫﻢ ﻣﯽ‌ﮐﻨﺪ. 

ﻗﻮﻩ‌ﯼ ﻧﺒﺎﺗﯽ ﺭﺍ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺍﻭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﺩ.

🌸 ﺑﻌﻀﯽ‌ﻫﺎ ﻣﺜﻞ ﺧﺎﮎ ﻫﺴﺘﻨﺪ. 

ﺑﻌﻀﯽ‌ﻫﺎ ﻣﺜﻞ ﺧﺎﮐﺴﺘﺮ ﻫﺴﺘﻨﺪ.

ﻫﯿﭻ باغبانی ﺑﺬﺭ‌ﻫﺎﯼ ﺧﻮﺩﺵ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺧﺎﮐﺴﺘﺮ ﻧﻤﯽ‌ﺩﻫﺪ ﺑﻠﮑﻪ ﻫﺮ ﭼﻪ ﺑﺬﺭ ﺩﺍﺭﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﮎ ﻣﯽ‌ﺩﻫﺪ.

ﭼﻮﻥ ﻣﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺍﯾﻦ ﺧﺎﮎ ﺧﯿﺎﻧﺖ ﻧﻤﯽ‌ﮐﻨﺪ ﺍﻣﺎﻧﺖ ﺩﺍﺭ ﺍﺳﺖ و ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﺭﺍ ﺩﺍﺭﺩ. 

🌸 ﺧﺪﺍ ﻫﻢ ﺑﺎﻏﺒﺎﻥ ﻋﺎﻟﻢ ﺍﺳﺖ ﻫﺮ ﭼﻪ ﺩﺍﺭﺩ ﺑﻪ ﻫﺮ ﮐﺴﯽ ﻧﻤﯽ‌ﺩﻫﺪ.

🌸 ﺑﻌﻀﯽ‌ﻫﺎ ﻣﺜﻞ ﺧﺎﮐﺴﺘﺮ ﻫﺴﺘﻨﺪ.

ﺿﺎﯾﻊ ﻣﯽ‌ﮐﻨﻨﺪ.

ﺑﻌﻀﯽ‌ﻫﺎ ﻣﺜﻞ ﺁﻥ ﺧﺎﮎ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﺭﺷﺪ ﻣﯽ‌ﺩﻫﻨﺪ. 

ﺗﻌﺎﻟﯽ ﻣﯽ‌ﺩﻫﻨﺪ و ﺿﺎﯾﻊ و ﺗﺠﺰﯾﻪ ﻧﻤﯽ‌ﮐﻨﻨﺪ ﻭ ﺍﯾﻦ‌ﻫﺎ ﮐﺴﺎﻧﯽ ﻧﯿﺴﺘﻨﺪ ﻣﮕﺮ ﺍﻫﻞ ﺑﯿﺖ.

🌸 ایشان ﻣﯽ‌ﺷﻮﻧﺪ ﺍﻣﯿﻨﺎﻥ ﺭﺣﻤﻦ

ﺭﺣﻤﻦ ﯾﻌﻨﯽ ﺑﺨﺸﻨﺪﻩ ﯾﻌﻨﯽ ﺍﮔﺮ ﺧﺪﺍ ﺑﺨﻮﺍﻫﺪ ﺑﺨﺸﻨﺪﮔﯽ ﺑﮑﻨﺪ ﻧﺜﺎﺭ ﺍﯾشان ﻣﯽ‌ﮐﻨﺪ.

ادامه پست بعدی🌸

‌🌷مهدی شناسی🌷🌹... و امناء الرحمن...🌹🔸زیارت جامعه کبیره🔸🌸 دانه را به خاک می دهند،به خاکستر ﻧﻤﯽ ...

🌸 ﻣﺜﻞ ﺑﺎﻏﺒﺎﻥ ﮐﻪ ﺍﮔﺮ ﺑﺨﻮﺍﻫﺪ ﺑﺬﺭﺵ را ﺑﯿﻔﺸﺎﻧﺪ ﺑﻪ ﺧﺎﮎ ﻣﯽ‌ﺩﻫﺪ.ﺑﻪ ﺧﺎﮐﺴﺘﺮ ﻧﻤﯽ‌ﺩﻫﺪ. 

ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﺭﺍ ﺳﺮ ﺳﻔﺮﻩ‌ﯼ ﺍﯾﻦ ﺧﺎﮎ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﺩﻫﺪ. 

ﻣﯽ‌ﮔﻮﯾﺪ ﻣﻦ ﻣﯽ‌ﺩﻫﻢ ﺑﻪ ﺍیشان و بقیه ﺑﯿﺎﯾﻨﺪ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ایشان ﺑﮕﯿﺮﻧﺪ. 

🌸 امام مهدی علیه السلام ﺍﻣﯿﻦ‌ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﺴﺘﻨﺪ.

پس ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﺮ ﭼﻪ ﺩﺍﺭﺩ به ایشان ﻣﯽ‌ﺩﻫﺪ ﻭ ایشان ﻭﺍﺳﻄﻪ ﻣﯽ‌ﺷﻮﻧﺪ ﻭ ﻣﺎ ﺳﺮ ﺳﻔﺮﻩ‌ﯼ امام می نشینیم.

🌷مهدی شناسی🌷

🌹... و أبواب الایمان...🌹

🔸زیارت جامعه کبیره🔸

🌸 ﺍﮔﺮ ﻫﺮ ﺟﺎ ﮔﺮﺩ ﻭ ﺧﺎﮎ ﺑﺎﺷﺪ، ﻫﯿﭻ ﮐﺲ ﻧﻤﯽ‌ﺑﯿﻨﺪ.

کنار هم هستیم ولی یکدیگر را نمی بینیم.

ﻫﻮﺍ ﻭ ﻫﻮﺱ ﺑﺎ ﺩﻝ‌ﻫﺎ ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭ ﺭﺍ ﻣﯽ‌ﮐﻨﺪ.

🌸خوارج ﮐﻨﺎﺭ ﺍﻣﯿﺮﺍﻟﻤﻮﻣﻨﯿﻦ ﺑﻮﺩﻧﺪ،

ﺍﻣﺎ ﺍﻣﯿﺮﺍﻟﻤﻮﻣﻨﯿﻦ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪﻧﺪ.

از دَرِ ایمان که امام علی علیه السلام بودند خارج شدند. 

ﺁﻥ ﺑﺼﯿﺮﺕ لازم ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺷﺘﻨﺪ.

🌸 ﺍﯾﻤﺎﻥ ﻣﻌﻨﺎﯼ ﻟﻄﯿﻔﯽ ﺩﺍﺭﺩ.

ﺍﯾﻤﺎﻥ ﯾﻌﻨﯽ ﺍﯾﻤَﻦ ﮔﺮﺩﺍﻧﯿﺪﻥ.

ﻣﺎ ﻭﻗﺘﯽ ﺑﻪ امام زمان ﻣﯽ‌ﮔﻮﯾﯿﻢ باب ﺍﻻ‌ﯾﻤﺎﻥ ﯾﻌﻨﯽ ایشان ﮐﺎﻧﺎلی ﻫﺴﺘﻨﺪ ﮐﻪ ﻣﯽ‌ﺗﻮﺍﻧﻨﺪ ﺑﻪ ما ﺍﻣﺎﻥ ﺑﺪﻫﻨﺪ.

ﻣﯽ‌ﺗﻮﺍﻧﻨﺪ ما ﺭﺍ ﺍﯾﻤﻦ ﺑﮑﻨﻨﺪ. 

ﺍﯾﻤﻨﯽ ﻓﻘﻂ ﺩﺭ ﮐﻨﺎﺭ ﺍﯾشان است.

🌸 ﺍﮔﺮ اﻣﺎم مهدی علیه السلام ﺑﻪ ما ﺭﻭ نکنند؛

ﻫﺮ ﮐﺲ ﺑﻪ ما ﺭﻭ ﮐﻨﺪ،

ﮔﺮﻓﺘﺎﺭ ﻭ ﻣﺒﺘﻼ‌ ﻣﯽ‌ﺷﻮیم. 

🌸 ﯾﻌﻨﯽ ﺍﻣﺎﻥ و ایمنی ﭘﯿﺶ ایشان است.

ﺍﮔﺮ امام دست ما را نگیرند،

ﻫﯿﭻ ﮐﺲ ﺩﺳتمان را ﻧﻤﯽ‌ﮔﯿﺮﺩ. 

🌸 امام زمان چراغ و مصباح هستند یعنی ﺍﮔﺮ  ﺑﺎﻻ‌ﯼ ﺳﺮ ﻤﺎ ﻧﺒﺎﺷند،

ما ﺗﺎﺭﯾﮏ ﻣﯽ‌ﺷویم ﻭ ﺭﻭﺯﮔﺎﺭمان ﺳﯿﺎﻩ ﻣﯽ‌ﺷﻮﺩ. 

ﺭﺍﻩ ﺑﺮﺍﯼ ما ﻣﯽ‌ﺷﻮﺩ ﭼﺎﻩ. ﻣﺎﯾﻪ‌ﯼ ﮔﺮﻓﺘﺎﺭﯼ ﻭ ﺍﺑﺘﻼ‌ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ.

🌸 رزق و روزی معنوی با توجه به امام زمان

🌸 حجت‌الاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:

🌸 چه بسا انسانی دارد در مسیری رد می‌شود و خیر از کنار او رد می‌شود و رزق او نمی‌شود. 

🌸 مثلا یک ولی از اولیای خدا رد می‌شده و ممکن بود که یک کلمه صحبت بکند [و او را متحول کند]؛ می‌شده که یک دستگیری بکند ولی او مستحق نبوده است.

🌸 یا قلب انسان یک توجه به آقا بقیة‌الله علیه‌السلام بکند و بهره‌ای ببرد و حضرت عنایتی بکنند؛ 

ولی این شخص با خیالات خود درگیر بوده است و ذهنش جامد بوده است و الان مستحق نیست! 

نه الان، بلکه ایام هم بگذرد، باز تا مستحق نشود رزقش نمی‌شود؛

🌸 آن چیزی که به انسان حیات می‌دهد، همان توجهات است و الا روزنه‌ی خیر باز است.‌

🌸توجه قلبمان به حضرت مهدی را فراموش نکنیم

🌸 عملی مورد رضایت امام زمان(عج)

🌸 حضرت آیت‌الله بهجت قدس‌سره: 

🌸 آقایی می‎گفت: 

محضر امام زمان علیه السلام مشرّف شدم، ولی نمی‎دانستم اصلاً محضر چه کسی هستم! 

کمی صحبت کردیم و با هم حرف زدیم. بعد از این‎که دیدارمان تمام شد، 

یک‎دفعه به خود آمدم که ای وای کجا بودم؟! 

محضر چه کسی بودم؟! این آقا چه کسی بودند؟! 

اما دیدم دیگر گذشته است.

🌸 این آقا می‎گفت که من ضمن صحبت‎هایم به ایشان عرض کردم: 

خیلی میل دارم یک کاری انجام دهم؛ 

یک عملی را انجام دهم که بدانم مورد توجه حضرت عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف است و بدانم اگر من آن کار را انجام دهم، مورد توجه حضرت می‎شوم. 

کار خوبی باشد و مورد پسند حضرت باشد. 

مدام این‎ها را تکرار کردم.

🌸 حضرت فرمود: 

یکی از آن کارهایی که خیلی مورد توجه واقع می‎شود، 

این است که به محض این‎که صدای اذان بلند شد، 

دعای «اللَّهُمَّ کُن لِوَلِیَّكَ...» را بخوانی! 

🌸 [این نقل] خیلی موافق اعتبار است!

📚برگرفته از کتاب «حضرت حجت علیه‌السلام »؛ مجموعه بیانات آیت‌الله‌ بهجت قدس‌سره درباره حضرت ولی‌عصر عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف

🌸 برپا خاستن هنگام شنيدن نام‌های امام زمان ارواحنا فداه

🌸 بر همه ارادتمندان حضرت مهدی عليه السلام لازم است هنگام شنيدن نام‌ها و القاب آن حضرت، به ويژه نام مبارك «قائم» از جا برخيزند و نسبت به امام خود ادای احترام كنند. 

🌸 روايت شده است روزی در مجلس حضرت صادق عليه السلام، نام مبارك حضرت صاحب الامر عليه السلام برده شد. امام ششم برای تعظيم و احترام نام آن حضرت، از جای خود برخاست و قيام فرمود.

🌸 همچنين نقل شده است زمانی كه دعبل خزاعی قصيده معروف خود در وصف اهل بيت عليهم السلام را در پيش گاه امام رضا عليه السلام خواند، آن امام با شنيدن نام حضرت حجت عليه السلام از جای برخاست. 

دست خود را به نشانه تواضع بر سر گذاشت و برای تعجيل در فرج آن حضرت دعا كرد.

🌸 برخاستن هنگام شنيدن نام امام مهدی عليه السلام می‌تواند به معنای اعلام آمادگی برای ياری آن حضرت و همچنين اعلام درك حضور و شهود ايشان باشد.

📚معرفت امام زمان و تکلیف منتظران ص۳۱۶

🖌رسانه منجی 'عجل‌الله‌فرجه'  

یا صاحب الزمان ادرکنی💚

السلام علیک یا صاحب الزمان💚