2777
2789
نه قشنگم ،من با مشورت کردن کاری ندارم من دارم راجب اجبار حرف میزنم...چون دیدم زنایی رو که چقدر بخاطر ...

اون اجبار بله کلا هیچ‌جای دنیا نباید اونطور باشه  اگ نگاه دینی بخوایم بررسی کنیم اصلا اجبارش درست نیست .

واقعیت با حقیقت متفاوت متاسفانه .

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان موضوع رو کامل و دقیق بدونید و اطلاع کامل داشته باشید بعد اظهار نظر کنید یا عصبانی و ناامید بشید 

اتفاقاتی که توی بعضی زندگی ها یا بعضی روابط می افته و کسی در قبالش عکس العمل نشون نمی ده به معنی قانون بودن اون موضوع نیست، به این معنی هست که یکی زور میگه و دیگری هم میپذیره حالا به هر دلیلی 

درست مثل این هست تو یه شهری همه دزد باشند بعد بگن اینجا دزدی قانونیه، خیر قانونی نیست فقط داره انجام میشه 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

خب حالا اجازه بگیره چی میشه.من که شوهرم تو‌فامیل خودم و‌خودش به زن ذلیل عالم معروفه تا به امروز امکان نداشته بدون اجازه آب بخورم.ولی کافیه لب تر کنم که جایی بخوام برم یا چیزی بخوام برم.همه زندگی هم به نام کنه.به مرد باید حس رئیس بودن و اقتدار داد.هی من چی کم دارم و چرا و ....غلطه جانم

روانشناسی ثابت شدست .استثنائات هم هست تا دلت بخواد ولی خب اساس همینطوریه دیگه (:

روانشناسی شماست کدوم منبع گفته ؟؟ تا چیزی رو میخواید بگید میگید روانشناسی گفته چیزی که شایع باشه دیگه. استثنا نیست این همه جای جهان ثابت شده که زنها خیلی قویتر از مردها هستن 

دوستان موضوع رو کامل و دقیق بدونید و اطلاع کامل داشته باشید بعد اظهار نظر کنید یا عصبانی و ناامید بش ...

هرچیزی که هست رومخمه و جدا حالم داره از مردا بهم میخوره 

چرا خانما باید انقدر اذیت شن اخه🥲💔

نه عزیزم حرف جوان و پیرش نیست این قانون هست و خیلی از مردها ازش سواستفاده میکنن وقتی زندگی روال عادی ...

خب همون قانون اجازه داده موقع عقد تمام این حقها رو مال خودت کنی 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
خب حالا اجازه بگیره چی میشه.من که شوهرم تو‌فامیل خودم و‌خودش به زن ذلیل عالم معروفه تا به امروز امکا ...

این چیزی که شما میگین فرق میکنه موضوع اجازه گرفتن نیست!

من دارم میگم این قانون باید دوطرفه باشه چون اینجوری داره ارزش زن رو پایین میاره

روانشناسی شماست کدوم منبع گفته ؟؟ تا چیزی رو میخواید بگید میگید روانشناسی گفته چیزی که شایع باشه دیگ ...

ای کاش اول تحقیق میکردید بعد میگفتین ایو خیلی ناراحت شدم واقعا  (: 

من نمیگم زنها ضعیفن لطفا درست بخونید گفتم احساسی ترند

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊