2777
2789

اجازه بگیره؟

مگه اونا چیشون از ما بیشتره؟

مگه یه زن خودش توانایی اینو نداره که برای زندگی خودش تصمیم بگیره؟

(دوستان عزیز اینجا خودتونو تخلیه کنین😂❤)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ترکا میگن( پخ یینین قاشقی بلیندا اولار)

مردا به علت گوه خوری قاشقشون همراهشونه و همیشه درحال گوه خوری هستن🤨😡

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

من متاهل نیستم ولی توی رابطم و اگه خوب پیش بره اول تابستون عقد میکنیم..‌‌.الان دو طرف بهم اطلاع میدیم و گاها اگه حس کنیم تصمیم طرف مقابل مشکل داره بهش میگیم و صحبت میکنیم...از نظر من این مدل باید باشه

چون جامعه اینجوریه 

مرد سالاری 

مردامون نرن 

اگ دقت کنی توی فیلم و داستان و سریال و...

زن عصبانی میشه گریه میکنه ولی مرد ک عصبانی میشه دست بلند میکنه 

کلا تربیتشون اینجوری خاک توی سر مادرایی ک همچین وحشیایی رو تحویل جامعه میدن

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤