2777
2789
عنوان

ارایشگر‌گند زد توموهام😭😭عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 51 پست

اتفاقا خوشگله 

ولی اگه دوسش نداری تل بزن کلا موهاتو بده بالا

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
صورت که تپل باشه نباید موی جلو رو انقدر کوتا کرد باید تا پایین چون باشه در طرف بریزی تا صورت و لاغرت ...

دقیقاات

مشکلم همینه دیگ

پاییناش سوخت اگرم کوتاه نمیکرد خودش با شونه میریخ

🤍🌙Un diavolo sotto le spoglie di un angel

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رنگ موهات عالی شده مبارک باشه 

چتریتم قشنگه خیلی کوتاه نیست 

میتونی موهات و از فرق وسط باز کنی بعد ببری بالا با دوتا گیر کارش و بسازی که نیاد جلو صورتت دوماه بلند میشه

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

اینک صورتم گرده و تپلهبا چتری بدتر‌مبشه رو چیکارکنممشکلم اینه

والا مردم میرن پول میدن چربی و فیلر میزنن لپ داشته باشن و‌صورتشون گرد و تپل باشه

بعد شما میخوای لاغر بشه😅

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
رنگش‌خوب دراومدولی کوتاهیشو نمیدونم چیکارکنم😭صورتم لپ داره و گردهمیترسم بدتر بزنه بیرون

عزیزم به لوپاتم میاد کیوت میشی اتفاقا

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
اونجوری ک هزاربرابر بدتر لپام میزنه بیرون🥲

خب بزنه خیلیم خوشگله🤌🏻

اتفاقا صورت تپل چتری بیشتر میاد😉

آقایون ریپلای نکنن درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😁 نینی سایت رو با سایت دوستیابی اشتباه نگیرید ممنون😅 😄❤️‍🩹 زندگی زناشویی تا وقتی زندگیه که همه چی بین خودشون بمونه 🔪🩴🔫 دلیل لایک کردن من اینکه که منظورم اینه پست هاتون خوندم نه اینکه تائید میکنم😏 مادلیل به دنیا اومدن بچه هامونیم پس مواظب رفتارامون باهاشون باشیم نتیجه تربیت ما قراره وارد جامعه بشه پس جوری تربیتشون کنیم که بهشون افتخار کنیم بچه هارو برای کارهای اشتباه سرزنش نکنیم و به جاش یاد بدیم اشتباهات خودشون بپذیرن  لطفا لطفا لطفا اونارو رها نکنیم ما به دنیا اوردیمشون درقبالشون مسعولیت سنگینی داریم  ❤ لطفا هیچ وقت با بقیه مقایسشون نکنیم نزاریم حس کمبود رو تجربه کنن ممنون 👩🏻‍🍼  

اونجوری ک هزاربرابر بدتر لپام میزنه بیرون🥲

اتفاقا صورت تپلا با همون لپ تپلشون خوشگلترن 

لاغر بشه صورتت بهت نمیاد تجربش کردن

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

والا مردم میرن پول میدن چربی و فیلر میزنن لپ داشته باشن و‌صورتشون گرد و تپل باشهبعد شما میخوای لاغر ...

اونا به گونشون میزنن نه به لپ😂

من شبیه سنجاب میشم

🤍🌙Un diavolo sotto le spoglie di un angel