2777
2789

من بخاطر ابنکه با خانواده شوهرم تو یه ساختمونم در عذابم

با ابنکه با عشق زیاد بهش ازدواج کردم اما مدتیه خیلیی پشیمونم

واقعا خوبه شوهرم اما مامانیه اصلا دیشب من از حموم اومدم بیرون داشتم سرمو سشوار میکشیدم دیدم در زدن اما چون صدای سشوار اومده بود نشنیدین

زنگ زدن گفتن چرا باز نکردین شوهرم گفت بخاطر سشواره خب بیاین گفتن باشه خودتون خشک کنینی میایم

هنوز سرم خشک نشده بود شوهرم زنگ زد چرا نیومدین انقدر اصرار کرد ک موهام نیمه خشک اومدم ازشون پذیرایی کنم

این یکیی از هزاران کارایی که میکنه  و من اذیت میشم

پشیمونم میگم اونهمه خواستگار داشتم چرا ازدواج کردم با این

الانم چون بیکاره سرباززیم نرفته میخواد بره سربازی ک مثلا برگشت کار خوب گیرش بیاد خستم کرده

بخاطر ی مو پشیمون شدی

عزیزم دوره پی ام است نیست؟

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم پشیمونم 

میگم ای کاش با کور و کچل و بدریخت ازدواج میکردم ولی اخلاق داشت درک داشت 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
جان؟؟گفتم ک این یکی از هزاااران کاراشهوقت و ناوقت الان ک عمل کرده زنگ میزد مادرش بیاد پیششوقتیم خودش ...

خب بنظرم مقابلشون قرار نگیر

جوری رفتار کن با شوهرت بدونه تو هستی و از پس زندگیت برمیای؟

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس