2777
2789
عنوان

دیشب بابام یه چیزی گفت من دلم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 46 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به دلش افتاده 🥺یاد بابای خودم افتادم که ۶ساله سال ۹۷ از دسش دادم تا دوسال حالم بد بود خیلییییی بد .بعدش تنها تر شدم و برادرم خیلییی اذیتم کرد تاحالا .مادرم هم ۷۰ وخرده سنش بالا هس .بابام ۶۳ سالش بود که فوت شد بهم گف من بمیرم همه زن ها میان تشییع جنازه من و شلوغ میشه آنقدر چشم پاک بود و به همه خوبی می‌کرد. دقیقا یکماه بعدش فوت شد .یکماه بیمارستان بود سکته مغزی کرد .اینایی که قبلش این حرفا میزننن آمادگی داشته باش .

یعنی چی رقیب دارم؟ 🥲🤔چشم خیلی لطف میکنید ممنونم ازتون

خواهش میکنم. رقیب رو از سر مزاح گفتم. ب خدا اسمشو نگاه نکردم و یادم نیست کی تاپیکشو دیدم ولی اینکع ی نفر از ادم جلو باشع فرصتی ک از تجربش باید استفادع کرد.

منم نفر آخر قطارم ک افتاد پایین😂

تا پیش دیپلم و پیش دانشگاهی معماری رو خوندم و ادامع ندادم😊

خنده را معنی سر مستی نکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست
به دلش افتاده 🥺یاد بابای خودم افتادم که ۶ساله سال ۹۷ از دسش دادم تا دوسال حالم بد بود خیلییییی بد . ...

خدا رحمت کنه پدرتونو روحشون قرین رحمت الهی

البته همیشه اینجوری نیست 

پدر بزرگ من ده ساله ماهی یه بار جلسه میذاره میگه من دیگه اخرای عمرمه🤣

ولی چرا گفت زن ها میان تشییع جنازه م؟ 

پدره دیگه حتی بعد از رفتنشم به فکرته

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

خواهش میکنم. رقیب رو از سر مزاح گفتم. ب خدا اسمشو نگاه نکردم و یادم نیست کی تاپیکشو دیدم ولی اینکع ی ...

🥲من امیدوارم راهی که در ادامه ش در پیش گرفتید سراسر خیر باشه براتون و بهتر از چیزی که فکرشو میکنی

به دلش افتاده 🥺یاد بابای خودم افتادم که ۶ساله سال ۹۷ از دسش دادم تا دوسال حالم بد بود خیلییییی بد . ...

روحشون شاد و تسیلت

خدا رحمت کنه پدرتونو روحشون قرین رحمت الهیالبته همیشه اینجوری نیست پدر بزرگ من ده ساله ماهی یه بار ج ...

چون هرجا بازار میرفت همسایه هامون که بیرون میرفتن همینجوری مجانی سوارشون می‌کرد میگف گناه دارن تا بازار اینا میرسوند .بعد چشم پاک بود و همه باهاش میونه خوبی داشتن .

🥲من امیدوارم راهی که در ادامه ش در پیش گرفتید سراسر خیر باشه براتون و بهتر از چیزی که فکرشو میکنی

ممنونم و خواستار بهترینها برای شما خانوم مهندس😊

🥲پدر مادر ها خیلی مهربوننخیلی عجیبهچجوری میتونن این همهههههه سال مهربون باشن

بزار مادر شی میفهمی

منم مادرم حتی یه لحظه بدون اون تصورم نمیتونم بکنم 

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝