2777
2789
عنوان

نمیخوامش چیکار کنم دست از سرم برداره 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3875 بازدید | 188 پست
بابا ول کن گناه چی داره؟من ی بار اشتباه مثل تورو مرتکب شدمااا ب خودت حس گناه نده خوشت نمیاد همین.مگه ...

اره 🥲بخدا قد برام مهمه دوست ندارم شوهرم کوتاه تر باشه

تیپش هم بچه مسجدی من نمیخوام خبببب

هیچی از هیچکس بعید نیست :) چنان نماند چنین نیز نخواد ماند. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ن ولی یه بسیجی لاغر با آبروی پیوسته خیلی لاغره

خب چرا رفتی بهش گفتی شروط ضمن عقد و قبول میکنی اون الان فک میکنه خوشت میاد هی بلاک کن بره صدبار اومد هر صدبار بلاکش کن اصلا هم نگو گناه داره این اگه یکم شخصیت داشت به نظر تو احترام میزاشت و میرفت

اره 🥲بخدا قد برام مهمه دوست ندارم شوهرم کوتاه تر باشهتیپش هم بچه مسجدی من نمیخوام خبببب

براش شرط بزار بگو باید در عرض چن ماه مثلا یه همچین هیکلی بشی یه عکسم براش بفرست تیپتم عوض کنی تو این چن ماه هم بهم پیام ندی بزار یه چن ماه سرگرم خودش باشه 😄😄😄

بدون امضا

خب چرا رفتی بهش گفتی شروط ضمن عقد و قبول میکنی اون الان فک میکنه خوشت میاد هی بلاک کن بره صدبار اومد ...

کاش میشد به کاری کرد نیاد

فورواد رو بستم آیدی رو برداشتم شمارم رو برای همه برداشتم حتی زدم کسی می‌تونه پیدام کنه ک جزو مخاطبین باشه تو هیچ گروهی نیستم🥲 نمی‌دونم از کدوم گوری میاد

آخی عزیزم قبلا دانشگاه میرفتم دوستای لاهیجانی زیاد داشتم همشون خیلی خیلی بامرام با معرفت بودن😍😍😍

منم گیلان می‌خوندم عاشق رشتم و مردم هاش مخصوصا الان ک‌پایبزه🥲

براش شرط بزار بگو باید در عرض چن ماه مثلا یه همچین هیکلی بشی یه عکسم براش بفرست تیپتم عوض کنی تو این ...

مبیازه اوووف 

کاش میشد به کاری کرد نیادفورواد رو بستم آیدی رو برداشتم شمارم رو برای همه برداشتم حتی زدم کسی می‌تون ...

بزا بره گمشه بابا اینجور ادمارو من خوب میشناسم خیلیی مریضن حالا تو ی بار دیدی من چندیییین بار برام پیش اومده منم قبلا میگفتم وای گناه داره اهش دامنمو میگیره ولی چ آهی مگه مامسئولیم که باید از همه خوشمون بیاد؟