2777
2789
عنوان

از زندگی کردن و زنده بودن بیزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 52 پست
والا ما تخواستیم، ننه بابامون بلدنبودن جلوگیری کنن ده تا ده تا اوردن، این اعتقاد شخصی شماس

آفرین دقیقا

روح من غلط بکنخ بخواد بیاد تو بدبختی و بیچارکی

آخه کیه دلش همچین چیزی بخواد

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
والا ما تخواستیم، ننه بابامون بلدنبودن جلوگیری کنن ده تا ده تا اوردن، این اعتقاد شخصی شماس

اعتقاد شخصی نیست اتفاقا اگه مطالعاتی درباره عالم زر داشتید میفهمیدید چی میگم 

تو برنامه زندگی پس از زندگی هم دربارش خیلی حرف زدن 

حالا شما میتونی اعتقاد نداشته باشی مختارید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چ جهنمی بدتر از جهنمی که الان توشیم؟ مگه بالاتر از سیاهی رنگی هست؟

یعنی الان خدای نکرده دور از جونت بهت بگن بیماری بدی داری وزیاد زنده نیستی دیگه حاضری بری اون دنیا؟ 

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

آفرین دقیقاروح من غلط بکنخ بخواد بیاد تو بدبختی و بیچارکیآخه کیه دلش همچین چیزی بخواد

والا ننه بابای منم بدبخت بودن وهستن،  تو اوج جوونی زمان ارزونی میتونستن کارکنن پول دربیارن نکردن، بجاش پنج تا بچه اوردن،  با نزدیک سی سال سن عقده همه چیو رو دل من یکی کذاشتن من چحوری ببخشم اینارواخه،  زندگیمو ازم گرفتن، این قدیما فقط بلدبودن ده تا ده تا بزان،  حیووونم بلده بچه پس بندازه،  هرکی بزاد که مادر نیس ک پدر نیس،  من درکت میکنم

اعتقاد شخصی نیست اتفاقا اگه مطالعاتی درباره عالم زر داشتید میفهمیدید چی میگم تو برنامه زندگی پس از ز ...

نه اشتباه میکنی اگرم خودمون خواسته باشیم رضایتمون از جنس تسلیم بوده چاره ی دیگه ای نداشتیم محکوم بودیم  یه برنامه تلویزیونی نباید بشه منبع ما

کاش غصه تموم می شد...

یعنی الان خدای نکرده دور از جونت بهت بگن بیماری بدی داری وزیاد زنده نیستی دیگه حاضری بری اون دنیا؟

تو اگه ی ماهی تو ی تنگ خیلی کوچیک باشی و نتونی حتی تکون بخوری ترجیح میدی همونحا بمونی زجربکشی یا خلاص شی وبمیری؟  من ک گزینه دومو ترجیح میدم

والا ننه بابای منم بدبخت بودن وهستن، تو اوج جوونی زمان ارزونی میتونستن کارکنن پول دربیارن نکردن، بج ...

دقیقا پدر و مادرم منم همینن

افکارشون عقب افتاده هست یه زندگی سیاهی واسه ما ساختن بعدم یجور رفتار نیکنن انگار طلب دارن

یه اخلاق درستم ندارن مامانم که میگه بچه زاییدم واسم کار کنه بابامم خو فقط فکر شکمشه دوتا احمق بی سرو پا هستن متنفرم ازشون 

نه خوردیم نه پوشیدبم نه گشتیم ه سر و وضع زندگی مون درسته نه اخلاق درستی دارن آخه آدم دلشو به چی ابنا خوش کنه

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
نه اشتباه میکنی اگرم خودمون خواسته باشیم رضایتمون از جنس تسلیم بوده چاره ی دیگه ای نداشتیم محکوم بود ...

برنامه تلوزیونی منبع نیست اونو مثال زدم فقط منابع خیلی زیاده 

گفتم که شماها مختارید اعتقاد داشته باشید یا نداشته باشید من فقط گفتم خودمم این زندگیو دوست ندارم

باور کن آرزومه شاید یکم ناراحت بشم بخاطر بدبختی هایی که کشیدم و زندگبم عادلانه نبود ولی اینو به زندگی کردن تو بدبختی و بیچارگی ترجیح میدم

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
اعتقاد شخصی نیست اتفاقا اگه مطالعاتی درباره عالم زر داشتید میفهمیدید چی میگم تو برنامه زندگی پس از ز ...

گفتم ک اعتقاد شخصی شماست این موضوع، دلیلل نمیشه جیزی ک شما قبول دارین  و تلویزیون ایران پخش میکنه واقعیت باشه

دقیقا پدر و مادرم منم همیننافکارشون عقب افتاده هست یه زندگی سیاهی واسه ما ساختن بعدم یجور رفتار نیکن ...

دقیقا عین خانواده من،  واقعا طلبم دارن از ادم، اینا دیکتاتوری بیش نیستن، واقعا خیلی حسرت این دهه نودیا وجدیدارومیخورم اکثرا تو ارامش بزرگ میشن، عین ما این همه دراما نخواهند داشت،  انقد حسرت زندگی کردنو نمیکشن، ما نسل سوخته ایم🥲

تو اگه ی ماهی تو ی تنگ خیلی کوچیک باشی و نتونی حتی تکون بخوری ترجیح میدی همونحا بمونی زجربکشی یا خلا ...

منم خسته ام به خدا اما وقتی فکرمیکنم گه دارم دنیا رو ترک میکنم باز خییییلی میترسم خیلی وحشت میکنم اون دنيا هم گه قراره زجر بکشیم من گناه کم ندارم حالا باز اونجا حالت خوب باشه عالیه میری دیگه راحت میشی اينجا گه فقط عذابه

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

منم خسته ام به خدا اما وقتی فکرمیکنم گه دارم دنیا رو ترک میکنم باز خییییلی میترسم خیلی وحشت میکنم او ...

نمیدونم هرکسی ی اعتقادی داره ولی من اعتقادم اینه اگ اونوری باشه چیزی ب اسم زجر برا ماها نیس، اگ قراره خدا عذابمون بده چجور خداییه پس دیکتاتوره که،  البته ناگفته نماند این دنیا دهنمونو کم سرویس نکرده🤣