2777
2789

از ۴روز قبلش خونه همه فامیل رفتن و خداحافظی کردن 

بابامم سفر بود به بابامم زنگ زدن بیا ببینمت بابام گفت نمیتونم بیام و تلفنی با بابام خداحافظی کردن

ولی ما خونه بودیم نیومدن اصلا

تازه داخل فرودگاه یادشون افتاده بود و زنگ زدن به مامانم که  گوشیش خاموش بوده و به بابام میگن ک مامانم بهشون زنگ بزنه

خب خودشون نمیتونستن ۲۰ دقیقه بعدش باز زنگ بزنن ؟

حتی داداشمم دیده بودن و به داداشم گفته بودن خیلی دلمون میخواسته قبل رفتن ببینیمت

مگه من نوشون نبودم؟!!مامانم مگه عروسشون نبوده؟!!

چرا حتی ی زنگ نزدن

حالا دو سه روز دیگه برمیگردن

حاضرید وقتی برگشتین برید فرودگاه پیششون؟

یا مراسم ولیمه شرکت کنید؟

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

بلههههههه

حالا دیگه مشکل از شماس

دوتا ادم بزرگ که نمیان ب نوه زنگ بزنن

به بابات گفتن گفته نمیام

مامانتم خاموش بوده

میخواستی نرن تا ببیننتون؟

عجبا

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من باشم میرم ولی بعدا ناراحتیمو بهشون ابراز میکنم

واقعا ادم ناراحت میشه خونه فامیل درجه ۲ و ۳ هم رفتن ولی خونه پسرشون نیدمدن

بلهههههههحالا دیگه مشکل از شماسدوتا ادم بزرگ که نمیان ب نوه زنگ بزننبه بابات گفتن گفته نمیاممامانتم ...

کسی که میره حج قبلش میاد با همه خداحافظی میکنه و حلالیت میگیره

نباید ک ما بهش زنگ بزنیم بگیم حلالمون کن😐

بعدم خونه فامیل درجه دو و سه هم رفتن

فاصلشون تا خونه پسرشون ۱۰ دقیقه بوده 

نمیتونستن ۵ دقیقه بیان خداحافظی کنن؟!!!

واقعا ادم ناراحت میشه خونه فامیل درجه ۲ و ۳ هم رفتن ولی خونه پسرشون نیدمدن

بیخیال اعصاب خودتو خورد نکن مامان و باباتم اگه ناراحت شدن خودشون باید ابراز کنن

واقعا ارزش نداره اوقات خودتون رو تلخ کنین...بالاخره زنگ که زدن دیگه 

این لحظات و این دورهم بودن ها رو قدر بدونید

من دلم میره که دوباره بتونم مادربزرگمو ببینم🙃

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
ما بزرگترامون بخوان برن سفر زیارتی خودمون میریم میبینمشون نه اینکه منتطر شیم اونا بیان

تو شهر ما اینطوری نیست

بعدم خونه خیلیا رفتن فقط خونه پسرشون نخواستن بیان

قبلنا هم خییییییلی مامانمو اذیت کردن

میخواستن برای بابام زن بگیرن و...

نباید میومدن ی حلالیت بگیرن؟

کسی که میره حج قبلش میاد با همه خداحافظی میکنه و حلالیت میگیرهنباید ک ما بهش زنگ بزنیم بگیم حلالمون ...

خو بابات گفته من نیستم

ولکنین دیگه

اونا حلالیت نگرفتن ب خودشون مربوطه

شمام وظیفتونه برید

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
بیخیال اعصاب خودتو خورد نکن مامان و باباتم اگه ناراحت شدن خودشون باید ابراز کننواقعا ارزش نداره اوقا ...

🥲👌🏻

اها اونجوری ... اگ خیلی فرق بزارن بین منو و بقیه نوه ها نه نمیرم

خیلی فرق میزارن

ب ظاهر خوبن ولی خب ادم متوجه فرق گذاشتنشون میشه..

شهر ما اینجوریه که بچه ها نوه ها میرن خونه پدر مادر و خداحافظی میکنن ولی  به بقیه فامیل یا زنگ میزنن یا حضوری میرن منم جای شما بودم شاید ناراحت میشدم ولی دنیا دو روزه هرچقدر مهربون تر و با گذشت تر بهتر 💖