2777
2789
عنوان

کنجکاوی جاری

179 بازدید | 10 پست

سلام 

من رابطم با جاریم خوبه البته  رسمی هستیم ومن سعی میکنم بهش احترام بذارم 

مشکلی ندارم باهاش ودیر به دیر میبینمش 

ولی چیزی که برام جالبه 

تجسس کنجکاوی از من برای اینکه بفهمه من چیکار میکنم البته ایشون شاغلن وطبق گفته خودش خیلی سرش شلوغه 

یا مثلا من با مادرشوهرم وخواهرشوهرم بخوام حرفی بزنم در مورد آشپزی یا خانه داری حتما باید وایسه تا آخرش گوش بده 

رفتارش برام جالبه که چرا انقد دوست داره سر از کار من دربیاره 

نظر شما چیه

به نظرم ایرادی نداره 

چیز خاصی نبست دارین تو جمع صحبت میکنید اونم گوش میده براش جالبه و یاد میگیره 

من خودم به شخصه جایی حرف از اشپزی و خانه داری یا حالا صحبتای جالبی باشه استقبال میکنم گوش میدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید شخصیت شما و شخصیت ایشون شناخته بشه ،بعد راحت میشه حرف زد،اما بصورت کلی ،این طبیعیه،و چیز خاصی ن ...

من کلا کم حرف هستم وزیاد با کسی صمیمی نمیشم نه ک بگم با هم مشکلی داریم ولی این رفتارش برام جالبه 

چون من هیچ وقت ازش سوالی نمیکنم راجب به هیچی 

به نظرم ایرادی نداره چیز خاصی نبست دارین تو جمع صحبت میکنید اونم گوش میده براش جالبه و یاد میگیره من ...

اون درسته 

ولی وقتی من حرف میزنم انگار ی جوری بیشتر گوش میده تا بقیه مثلا روی خواهرشوهرم اینطوری نیس 

و اینکه خیلی دوس داره راجب به مسائل شخصی من بپرسه درصورتی ک من هیچ وقت ازش سوال نمیکنم

من کلا کم حرف هستم وزیاد با کسی صمیمی نمیشم نه ک بگم با هم مشکلی داریم ولی این رفتارش برام جالبه چون ...

شما عروس بزرگتر هستید؟خانه دارید؟

وضع مالی پدر و مادر شما بهتر از خانواده ایشونه؟

بنظرم جواب این سوالات مثبت باید باشه(بنظرم البته)

اون درسته ولی وقتی من حرف میزنم انگار ی جوری بیشتر گوش میده تا بقیه مثلا روی خواهرشوهرم اینطوری نیس ...

کنجکاو هست ولی خب اونقدر حاد نیس که حساس بشی اگه سوالای شخصی کرد یه جور بپیچون

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 🕊️🦋

شما عروس بزرگتر هستید؟خانه دارید؟وضع مالی پدر و مادر شما بهتر از خانواده ایشونه؟بنظرم جواب این سوالا ...

بله من بزرگترم خانه دارم وایشون شاغلن 

و از نطر خانوادگی تو ی سطحیم حتی شاید کمی اونا بالاتر هم باشن دقیق نمبدونم

بله من بزرگترم خانه دارم وایشون شاغلن و از نطر خانوادگی تو ی سطحیم حتی شاید کمی اونا بالاتر هم باشن ...

این که خیلی خوبه که ایشون روی نظرات و حرفهای شما دقت میکنه،این نشونه اینه که شما رو انسان دانا و رو به پیشرفتی میدونه