2777
2789
عنوان

دلم میخواد ابجیمو بکشم اقایون نیان

973 بازدید | 53 پست

ما یه خانواده پنج نفره با سه تا دختریم

من بچه دومم

خونمون سه تا اتاق داره

یکی مامان بابا

یکی ابجی بزرگ(تو اتاق خوبه که هر سه مون میخوایمش)

منو ابجی کوچیکم تو یه اتاق مشترک

ابجی بزرگم که بچه اول باشه جمع کرده رفته دانشگاه

حالا بر اساس سن که هم من بزرگترم هم دبیرستانیم و هم احتیاج به مطالعه و استراحت دارم

اتاق بالا باید بشه برای من

اینو حتی ابجی بزرگمم خودش قبول داره

حالا من گرفته بودم تو اتاق خوابیده بودم

دیدم صدا میاد

تا ابجی کوچیکم که دهه نودیه برداشته همه لباسام که انتقال داده بودم به اتاق جدیدم ریخته تو سبد داره میبره تو اتاق قبلی و لباسای خودشو اوورده چیده تو اتاقم

رفتم دعواش کردم

همه حرفشم اینه 

دلم خواست

با اجازه خودم

این مال منه اون مال منه

حرفای چرت

انقدر سرش داد زدم گفت باشه برشون میگردونم

مشکل از اینجا نشات میگیره که پدر مادرم همیشه بی منطق طرفشن و میگن اتاق باید برای هردو باشه در حالی که اون اتاق داره

هرچقدر که باهاشون صحبت کردم فایده نداشته

با مشاورمم در میون گذاشتم که صحبت کنه فایده نداشته

باورتون نمیشه دیشب اومدم دردام و فراموش کنم

الان انقدر وسط پریودی بهم فشار اومده که احساس میکنم زده به کلیم، کلیمو پاره کرده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب در اتاق رو قفل کن یا تو برو اتاق قبلی 

خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنید یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

😐کنایه ادبی بودولی اگر بشه انقدر میزنمش خفه شه

وای درکت میکنم😂

گلونی لری هویت لر 💯بروهی لرستانات❤️ لر بختیاری و لر ثلاث❤️ یعنی میشه دستشون رو شه🥹 یه سری از تاپیکا قشنگن مشکلی هم ندارن ولی یهو میبینی میترکه💣 خیلی بی دلیل، واسه اینکه یه عده.............. جای خالی با سلیقه قشنگت پر کن😉