2777
2789

۲ سال پیش سر ی مسئله الکی من واقعا کاری نکرده بودم ک لایق ی سری حرفا بشم یکی از خانواده مادریم جلوی پدرومادرم کلی حرف بارم کرد گفت خ را ب عقده ای و.. من افسردگی گرفتم هنوزم فراموش نکردم نمیخوام کامل توضبح بدم شناسایی نشم خلاصه هیچکس من براش مهم نبودم الان انگار ن انگار اتفاقی افتاده ولی خونشون نمیریم 

من کلا حذفشون کردم ولی خانوادم نه

بخاطر اونا چون اونا از لحاظ مالی از ما بالاترن و بچه بزرگ خانوادس همه از من بدشون میادذب طوری ک فامیلای دور مادریم ک شهر دیگه هستن هم قشنگ معلومه دوست ندارن با من صحبت کنن من حس میکنم 

حس میکنم ابروم رفته خجالت میکشم 

الان از طرف خانواده مادری ب خون من تشنن همشون

الانم از طرف خانواده پدری ی دعوایی شده ب من مربوط نیست بین بابام و خانوادشه ولی پشت سرمم حرف زدن و من با یکیشون بحث کردم پشت بابام درومدم ولی بی احترامی نکردم  ابرومو بردن 

ابی ک ریخته شدرو نمیتونم دیگ جمع کنم 

من قربانی شدم الانم اضطراب دارم جرعت ندارم با کسی حرف بزنم از ترس دعوا و مقصر شدن 

همش میپرسم مقصر منم؟

تنها شدم همه منو ول کردن میترسم برای ایندم چکار کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا خانواده پدری و مادری که درجه دو و سه حساب میشن انقدر برات مهم بیخیال بگذر ازشون و دست بزار رو زانوت و ی یا علی بگو و بلند شو انقدر پیشرفت کن که دیگه این حرفای صدمن ی غاز برات مهم نباشه ایندتو فدای حرفای خاله زنکی نکن

تو برای موفق بودن احتیاجی به هیچکس نداری 

الان که تو همچین شرایطی هستی من بهت پیشنهاد میکنم یکاری کن که از اون جو کلا خارج شی 

بشین درستو بخون درست حسابی قبول شی بری از اونجا 

یا یه حرفه ای هنری چیزی رو تخصصی یاد بگیر ب درآمد برسی بری

خودت لااقل با خودت مهربون باش

تو برای موفق بودن احتیاجی به هیچکس نداری الان که تو همچین شرایطی هستی من بهت پیشنهاد میکنم یکاری کن ...

دارم میخونم برای کنکور ولی تین ۱ ماه نتونستم بخونم 

یکی از فامیلای صمیمیمون پیام داده هرگز پامو خونتون نمیزارم و فلان خیلی دوستش دتشتم دلم گرفت 

حس بدی دارم احساس میکنم تنها شدم و عذاب وجدان دارم  پشت کنکورم هستم 

انگار توی مغزم پر شده اگ فامیل نباشه بی کس و کاری 

دارم میخونم برای کنکور ولی تین ۱ ماه نتونستم بخونم یکی از فامیلای صمیمیمون پیام داده هرگز پامو خونتو ...

میگفتی هرطور مایلی 

منم درگیر درسامم فرصت ندارم مهمون بازی کنم 

همشون ک شدن سمی واقعا ناراحتم داشتم فکر میکردم عید دیگ کسی نمونده بریم خونشون😔

تو مگه کنکوری نیستی 

بهتر ک کسی نیست بری خوتش 

درستو بخون قبول ک شدی

میری با کسایی ک عاشقتن و بهت حس خوبی میدن معاشرت میکنی 

همشون ک شدن سمی واقعا ناراحتم داشتم فکر میکردم عید دیگ کسی نمونده بریم خونشون😔

بهترررررر

دیدن دشمن میخوای برید؟

بشین خودتو بکش بالا و پیشرفت کن. بعدا همونا حسرت تورو میخورن.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤