2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم تازه عروسم ولی اینو با پوست و استخون درک کردم هیچ وقت با خانواده همسر صمیمی نشو حد نگه دار و هیچ وقت بد خانوادتو به شوهرت نگو و اینکه منهونوار نباش نزار اعتماد از بین بره و همیشه حضورخدا رو توی زندگیت پررنگ کن پل ارتباطی خوبی میشه با همسرت شده ی صفحه باهم وقت بزارید قران هرشب بخونید و نمازتم حتما بخون تو بلند مدت تاثیرشو میبینی عزیزم 

پس ارج زن به خرید کردنشه ؟ یکم ارج زن رو پایین نیوردین؟

منظورش اینه مردا دوس دارن حس قدرت بگیرن از زنشون دیدی اکثر مردایی که خیانت میکنن میرن دنبال خانومای ضعیف مطلقه یا دخترا که مثلا بهشون حس قدرت بدن براشون کافی باشن کار انجام بدن و از این کار احساس قدرت کنن و لذت ببرن 

پس در نتیجه خانومایی که خرج میگیرن کمک میگیرن خیلی عزیزن پیش اقایون چون بهشون حس قدرت میدن و آقا هم دوستشون میداره شاید کلیشه ای باشه اما این تجربه ای هستش که همه ی خانوما تو زندگیشون حتما داشتن و میدونن

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷