2777
2789
عنوان

رفت و آمد با خانواده شوهر

504 بازدید | 45 پست

مادر شوهرم خیلی اذیتم کرده 

خیلی بهم تیکه انداخته با اینکه عقدم 

یه سری هم هر چی دهنش اومد بهم گفته 

سر یه موضوع خیلی بیخود 

من دیگه دوست ندارم برم خونشون 

شوهرم همش التماس می‌کنه بیا بریم 

هر چی میگم بهم بی احترامی شده گوش نمیکنه 

به نظرتون چیکار کنم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

منم مثل تو بودم مادر شوهرم ی بار خیلی بد باهام حرف زد با حالت قهر رفتم از خونشون بیرون بعد اون ب شوهرم گفتم اسمونم بیا زمین پامو خونه ننه عفریطع تو نمیزارم خودشو کشت قهر میکرد میگف باید بیای نرفتم  کوتاه تیومدم تا وقتی که رفتم سر خونه خودم 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم مثل تو بودم مادر شوهرم ی بار خیلی بد باهام حرف زد با حالت قهر رفتم از خونشون بیرون بعد اون ب شوه ...

عقد بودی ؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

خط قرمزت بی احترامی باشه وگرنه از روت رد میشن اگه خودت به خودت ارزش ندی تا نیومده معذرت خواهی نکرده ...

آره اصلا نمیتونم تحمل کنم 

خیلی تحمل کردم که به اینجا کشید 

همون اول که تیکه مینداخت نباید سکوت میکردم 

عقد بودی ؟

آره هر بار ی حرفی میزد گند میزد ب حالم ی بار که قربون صدقم میرف شب بخیر می‌گفتیم می‌خوابیدم صبح پا میشدم می‌دیدم نگاه تو صورتم نمیکنه 😐عین روانیا شب قبل خوب بودا صبح چ س کن میزد برق یا تیکه می‌بست بهم حسابی خداروشکر خلاص شدم از دستش 

عزیزم الان عقدی میتونی کوتاه نیای و گربه رو دم هجله بکشی بری سر زندگیت به هر حال به رفتو آمد شوهرت م ...

یعنی رفت و آمد نکنم ؟

هر سری میرفتم خونشون حتی باهام صحبت نمیکردن 

انگار اضافی بودم یا اصلا نبودم تو اون خونه 

حرفی هم مادر شوهرم میزد فقط تحقیر و تیکه و طعنه بود 

آره هر بار ی حرفی میزد گند میزد ب حالم ی بار که قربون صدقم میرف شب بخیر می‌گفتیم می‌خوابیدم صبح پا م ...

شوهرت نگفت باید رفت و آمد کنی ؟

الان رفت و آمد نداری باهاش ؟

شوهرت نمیره خونشون ؟

مادر شوهرم منم خیلی تیکه مینداخت 

حرفایی میزد که نگو و نپرس بین من و شوهرم رو 

میزد با دروغ هاش و فتنه هاش آخرشم زهرشو ریخت 

گفت تو معلوم نبود مامان بابات کی بودن اومدم خواستگاریت 

در حالیکه میدونست پدرم تازه فوت شده 

اصلا نمیتونم دیگه تحملش کنم 

شوهرت نگفت باید رفت و آمد کنی ؟الان رفت و آمد نداری باهاش ؟شوهرت نمیره خونشون ؟مادر شوهرم منم خیلی ت ...

کلا از ما خوشش نمیاد دخترش دامادش دوس داره شوهر منم بهش ثابت شده ب خاطر همین نسبت بهش خیلی سرد شده اوایل زیاد میخواست رابطمو با مامانش درس کنه ولی من نخواستم شده با جنگ و دعوا خونشون نرفتم الان رفت امدمون در حد چندماه یکباره خودش که اصلا دعوت نمیکنه منم دعوتش نمیکنم خونم مگع تو مهمونی جایی ببینمش ک‌اونم ی سلام خدافظ  برات تعریف کنم اون و دخترش هرزش چقد عذابم دادن خون گریه می‌کنی برام

خاک تو سر مادرشوهرت بشه ایشالا خدا براش جبران کنه

می‌دونم دردش چیه 

تقصیر شوهر منه که تو مجردی پولاش رو دو دستی 

تقدیم مادرش میکرد ، حالا که زن گرفته دیگه 

منبع درآمدش حذف شده البته پدر شوهرم درآمد داره 

بهم می‌گفت از شوهرت پول نگیر تو عقدی 🤷