2777
2789
عنوان

دخترم ناراحتیش را بروز نمیده

163 بازدید | 17 پست

سلام راهنمایی میخوام 

دخترمو سه سال نیم سن داره یه اخلاق هایی داره اونایی که تجربه دارن راهنمایی کنن 

وقتی کسی اسباب بازیشو بگیره حتی اگه نخاد بهش میده مخصوصا اگه اون طرف باهاش قهر کنه و در مورد یه بچه این بیشتر صدق میکنه 

امروز تو اتاقش افتاده بود وپیشونیش ورم کرده بود یهذصدای کوچولو هم ازش درتیوند که من متوجه بشم من دیدم ساکته رفتم دیدم پیشونیش  کرده 😔😔😔

وقتی کسی اذیتش میکته سریع کوتاه میاد و اصلا اعتراض نمیکنه و حتی یه جیغ کوچیک یا این که بتونه نه بگه 

احساس میکنم مادر خوبی نیستم 😭😭😭😭😔😔😔😔 از وقتی پیشونیش را دیدم خیلی ناراحتم که چرا گریه نکرد من بفهمم خودم مقصرم صد در صد لطفا راهنمایی کنید ممنون 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

توروخدا ببرش پیش روانشناس تا حل شه این موضوع

من الان خودمو میکشم که عصبانی شم و نمیشم 

میکشم خودمو به بقیه بفهمونم ناراحتم و نمیکنم این کارو

از هرچیزی بیشتر تو زندگیم از این موضوع رنج میبرم

اخی چه گوگولیه به نظرم خودت برو دهن اونایی که اذیتش میکنن صاف کن چون هنوز کوچیکه بزرگ بشه خوب میشه

واقعا هم اگه من بتونم همچین کاری بکنم خیلی خوب میشه باید حتنا ببرمش گیش مشاور 

بهش تو بازی و داستان یاد بده که چطوری مراقب خودش باشه و اجازه ی سو استفاده کردن ازش رو به دیگران نده...

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️