2777
2789

واسطه فرستادم خواستگاری مادرش گفت دخترمون میخواد بخونه واس فرهنگیان و بعدم ماشین بخره خونمون رو عوض کنیم و جهیزیه بخره بعدم با همکاری  از خودش ازدواج کنه مادرم هم هیچ عزت نفس نداره و با خانمه گرمه میشه برادر زاده مادرم مادر دختره بعدش به مادرم گفته مگه بچه شدی و به حرف این گوش کردی و اومدی خواستگاری بزار دو سه سال دیگه پول جمع کنه یکی و واسش بگیر حالا من یکار فنی یاد گرفتم قضیه مال چند ماه پیش هست الان دیگه استاد کار شدم و یه بخش مهم کشوری هم دارم استخدام میشم قضیه این بود که همین بخش که دارم استخدام میشم قرار بود یک سال و نیم پیش استخدام شم و همین مادر دختره خیلی میومد سمتمون و احترام میزاشت و توی فامیل همه میگفتن فلانی و یعنی من و دوست داره و دوست داره که دخترشون رو بده به من ولی اونموقع جور نشد رفتن من به اونجا و رفتار مادره به کلی عوض شد دیگه نه احوالی نه احترامی منم طی این یکسال رفتم و استاد کار فنی شدم و فرستادم خواستگاری که اینجور گفت ولی خب در جریان نبود که من کار و یاد گرفتم و این بخش مهم هم دارم استخدام میشم البته فعلا نشدم دنبال کاراشم و آشنای مهمی جور کردم ولی خب اگه میگفت دخترم قصد ازدواج نداره و... ناراحت نمی‌شدم اینکه گفته بود چرا گول حرف من و خورده و رفته خواستگاری و گفت که دخترم بره معلمی و پول دربیاره و ماشین خونه و جهیزیه بخره آخرم با یه همکاری از خودش ازدواج کنه واقعا قلبم شکست دیگه نمیخوام از این خوار تر بشم و واقعا به دخترش هم علاقه مند بودم الان فکر اینکه اون دختر با کسی ازدواج کنه بعدا خیلی خیلی عذابم میده یکی دیگه دست بزنه به تنش دختره یکی دیگه رو دوست داشته باشه و... ذره ذره آبم میکنه از یه ور هم دختره هم بر فرض که جزع محالات منو بخواد من بخاطر حرفای مادرش و اینکه این حرف ها رو هم تو کل فامیل گفته و منو خوار کرده نمیخوامش واقعا در یه حد بودیم هم شرایط خونوادگی هم چهره بهم میومدیم خیلی بخدا من آدم منطقی هستم اگه از من سرتر بود اصلا مزاحم نمی‌شدم ولی خیلی حال و روحیم رو بد کرده الان سه ماهه گذشته ولی کمتر شده حسم ولی گفتم وقتی میوفتم یاد اون قضایا که بالا نوشتم عذاب میکشم خدا از مادرش نگذره دلم رو شکست از خدا میخوام بخاطر بی درکیش تاوان کارشو پس بده و دخترش قبول نشه واس فرهنگیان تا بدونه نشدن‌ و نرسیدن یعنی چی

شرط اول زندگی خوب پوله

شرایطش رو نداشتی نمی‌رفتی!‌

دوسش داری چه بد حرف میزنی

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بتوچه نخواسته بده دعای گربه سیاه بارون نمیباره

آخه اون حرفا چیه شما چرا منو به حالت بد ترین مردی که توی زندگیت دیدی تصور کردی . خب میگفت نمیدم‌دیگه چرت اون تحلیل ها رو اومد شما حتما از یه مرد بدی دیدی 

زمان‌میخواد تا فراموش‌کنیزمان‌بده و براش آرزوی موفقیت کن‌تا خودتم‌ موفق بشی انشاالله

آخه من مادرمم درکم نکرد چی کار کنم تا بیخیال بشم ذهنم رو خراب کرد حرف های مادرش 

اول استخدام بشو جای پات محکم شد بعد ب بقیه بگو 

اصلا اون دختر فراموش کن مادری ک بخاطر شغلت تورو بخاد امروز بخاد فردا نخاد و پز معلمی دخترشو بده رو ول کن 

چون کینه و کدورت هیچوقت پاک نمیشه 

بعدم شما فقط چهره دختر دیدی آیا اخلاقشم میدونی بهت میخوره؟ آیا معرفت داره؟ چجور آدمی هست؟

نفرین نکن فقط واگذار کن بخدا شاید اصلا معلم شد ی همکارش اومد گرفتش خوشبخت شد یا بدبخت شد 

با آدمی ک دل بزرگ داره ازدواج کن ن کسی ک بره معلم بشه بره پاشین بخره بره همکار بیاد ازدواج کنه تورو در شان خودشون نمیدونن؟؟ مگ عیبی ایرادی دارین

از خدا همسر با درک و چشم و دل سیر بخواه