2777
2789

حالا همش بهم میگه ندارم بقران وگرنه بهش میدادم اخر هفته میزنن ب حسابم ۲۱۳ازش گرفتم خیلی پشیمون اعصابم بهم ریخته دم ب دقیقه ازم میپرسه استاد میخاد ببره بیرون کاش پول استاد میدادم بقیه پولامو پسنداز میکردم حق داره بگه من نمیگم نگه ولی خب من الان ندارم بقران ته کارتم ۱۵٠

میدونم دوستم داره دیشب گفت یک میلیون هفتصد داره ولی نمیدونم چرا اجازه نمیده اخر هفته بشه بهش بدم داره میرسونه ک همین الان بدم ولی ندارم تا اخر هفته نمیدونم چیکار کنم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعد من دوسال بعد اینکه پول قرض دادم ب دوستام روم نمیشه چیزی بگم😂

من حالم داره از خودم بهم میخوره ک چرا دیشب باید حالم بد میشد ک پول قرض بگیرم ک الان اینقد شرمنده بشم پیشش🥲

ولی خداییییی 213 الان چیزی نیست بخوای یه منت بزاری برای رفیقت. اصلا مطمعنی رفیقته؟ یا فقط همینجوری دوستین؟ 

و یه چیز دیگه اولین باره ازش پول قرض گرفتی؟ شاید یه خاطره ای چیزی ازت داره یا چمیدونم اینکه قبلا پولشو دیر دادی اینا

ولی واقعا من حتی خودمم نداشته باشم یه چیزی بخورم ولی میدم رفیقم وقتی رفیقتو بشناسی اینا دیگه خیلی زشته

موقعی که قرض کردی ،نگفتی کی برمیگردونی 

باید زمان و تاریخ معین میکردی

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)