2777
2789
عنوان

چگونه میتوانیم سنگدل شویم

80 بازدید | 11 پست

انسانی بسیار زود رنج هستم و خیلی سریع تحت تاثیر شاید گوچکترین حرف ها و احساسات خوب و بد قرار میگیرم و بشدت در خودم میریزم و واقعا خودمو اذیت میکنم 

حالا سنگدل رو اغراق کردم ولی واقعا کسی مثل من هست ؟؟؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دو تا استراتژی ثابت شده داره  فقط یکی اش الان یادمه اینکه حمل به احسن کنی یعنی مثلا بگی با من نبود با یکی دیگه بود ، نیت بدی نداشت.لابد حالش امروز خوب نیست ، حتما مشکلی داره عصبیه و اینا. یعتی تفسیری رو تو ذهنت قبول کنی از کار کسی که کمتر اذیت بشی. اگر دوس داری درخواست دوستی بده اون یکی هم تو جزواتم نگاه کنم بعدا بگم. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
دو تا استراتژی ثابت شده داره فقط یکی اش الان یادمه اینکه حمل به احسن کنی یعنی مثلا بگی با من نبود ب ...

اهان آفرین دقیقا مشکلم همین بود مثلا ما یه گروه رقابتی داریم  امروز یکی از همکلاسیام برخورد سرد داشت باهام سر یه سر نخ هایی که خودم داستم فکر میکردم بخاطر اینکه من مدیریت دارم  هست اینحوری شد که امشب مدیرش کردم و خودم گروهو ترک کردم و بعدش دیدم اومده پی ویم از دلم در بیاره و گفت اگه من چیزی گفتم بخاطر این بوده که تو بستر بیماری هستم و اینحوری شد که بنظرم زود قضاوت کردم😓