2777
2789
عنوان

پسر همسایه دختر اورده خونه شون😶

685 بازدید | 23 پست

امشب صدای بلند اهنگ و حرفا و خنده هاشون تا خونه ما میاد

من کاری به اون بنده خدا ندارم اصلا

اما دلم گرفت و گریه کردم.🥲 میگم خدایا چرا این پسر و دختر نامحرم به راحتی کنار همن و خوشن و میگن و میخندن بعد من یه عمره دارم از تو میخوام به عشقم برسم و باهاش ازدواج کنم ولی ما رو بهم نمیرسونی؟!! 💔

یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود، نه چراغ است که خاموش شود...                      به یادتم عشق قشنگم 😔🥺💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین صلاحت چیه مطمعن باش کاری رو که بخدا میسپاری و نمیشه توش یه گره ای هست مطمعن باش صلاحت رو خدا میدونه پس بسپار دست خودش،یه چند بار امتحان کن تو فکر ازدواج با عشقت باش اگه تک صبر اومد بی برو برگرد بدون صلاحت نیست ازدواج با اون اگه دوتا صبر اومد بدون حتما اتفاق میفته ازدواجت با عشقت

در عذاب و شکنجه باشن شما راضی میشی از خدا طلبکار نباش

من کاری ندارم اونا هر کاری میخوانن بکنن به من چه

ولی منم از خدا بالاخره حاجتمو میخوام یعنی چی طلبکار نباش

یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود، نه چراغ است که خاموش شود...                      به یادتم عشق قشنگم 😔🥺💔

ببین صلاحت چیه مطمعن باش کاری رو که بخدا میسپاری و نمیشه توش یه گره ای هست مطمعن باش صلاحت رو خدا می ...

متوجه نشدم این کاری که میگی رو چطوری انجام بدم؟ 

یاد خودم افتادم 

پسر همسایمون خیلی خوشگل و خوش هیکله اینا خونوادگی خیلی از من و خونوادم خوششون میومد 

من از هر لحاظ چه خونواده چه خودم ی سر و گردن ازش بالاتریم 

بعد این پسره بدجوری تو نخ من بود 

مامانش با اینکه میدونس پسرش ازدواجی نیس و منو برا دوستی میخاد 

باز همرو واسطه میکرد خیلی رو مخ بودن 

بابام ک فهمید چنان حال پسره رو گرف ک کلا آفتابی نمیشه پسره 

همسایه دیوار ب دیوارمون بودن 

بعد اون قضیه از لج من دختر آورد خونه یجوری میخندیدن صداش خونه رو ورداشته بود معلوم بود فیکه هاااا مثلا میخاس منو بسوزونه 

بعد منم دارم پر پر میشم ک به عشقم ک همه م دوسش دارن تاییدش میکنن برسم زودتر همه چی حل بشه مال هم بشیم🥹

باز بغض کردم ترو خدا برام صلوات بفرسین به نیت اینکه بهم برسیم 

اینکه اونا پیش هم هستن میخندن و شادن و اینکه شما در جریان محرمیتشون نیستین و بهتون هم ربطی نداره چه ارتباطی به این داره که شما به عشقتون نمیرسید؟ 

بعد مگه خدا باید شما رو به هم برسونه؟ آیا عشق شما دو طرفه هست؟ 

اینکه اونا پیش هم هستن میخندن و شادن و اینکه شما در جریان محرمیتشون نیستین و بهتون هم ربطی نداره چه ...

رابطه اونا به من ربطی نداره فقط دلم گرفت همین

بله دو طرفه اس