2777
2789

ما ۱۶ساله ازدواج کردیم اوایل ازدواج مشکلاتی بود بخوام بگم یه کتاب میشه از طرف خانواده ی شوهر الان شوهرم خانواده ی منو مقصر می‌دونه 

هر موقع کم میاره سر هر موضوعی چه مالی چه کمک در اثاث کشی یا چیزهای دیگه با برادرم خوب میشه بعد اون بازم مثل قبل میشه الان دیگه بچه هارو هم نمیزاره با من بیان خونه اونا بهونش اینه که چرا اونا نمیان 

اونا اصلا هیچ جا نمیرن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شاید دلش میخاد اونا هم بیان من دیدم مردایی که خیلی براشون مهمه خونشون بری و رفت و امد داشته باشی البته این برمیگرده به خودت وگرنه هیچکسی نمیتونه همچین خواسته ای از ادم داشته باشه

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود
خب شاید شوهر شما میخواد بگه خودتو کوچیک نکن یک بار رفتی یک بار اونا بیان

دقیقا همینو میگه 

اما برادرم خانم تازه فوت کرده روحشون داغونه اصلا هیچ جا نمیرن 

ببخشیدبااین تعاریف فکرکنم اگه خانوادت دوبارپشت هم بیان باز شوهرت بهونه میگیره که چقدبیان وخرج انداخت ...

اره والا 

وقتی میان همش تو گوشیه مثلاً برادرم باهاش حرف میزنه اصلا محلش نمیده خیلی اعصابم بهم میریزه

شاید دلش میخاد اونا هم بیان من دیدم مردایی که خیلی براشون مهمه خونشون بری و رفت و امد داشته باشی الب ...

اصلا باهاشون خوب نیست بی محلی می‌کنه بعد توقع داره فقط