من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خستهم کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
اتفاقا یه وانتی هست منصف میشناسم..سبزی فروش هست..هر روز سبزی خیلی تازه میاره و خیلی سبزی هاش بوی خوبی داره و به مدت زیادتری داخل یخچال میمونه😊همه مثل هم نیستن که.جمع نبندیم بهتره
من از ی وانتی میخرم همیشه،همسرم میگه بدو دوس پسرت اومد.بعضی وقتا تا لباس میپوشم رفتن فقط داد میزنن و میرن اونم سر ظهر.خدایی از مغازه ارزونتر و بهتر در میاد.و معمولا بازار محلی میوه تره بار هم میرم.
ولی پدرم همیشه میگه کم بخری دستچین بخری بهتر از اینه که از یک طرف ارزون بخری کلی خراب و اینا ام لا به لای باشه
فک کنم منظورشون اوناست که بعضی قسمتای شهر بساط میکنن
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خستهم کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇