2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گرون بفروشه آشغال بده دستت کم فروشی کنه 

دیگه رفت که رفت 

اون وقت مغازه دار بدبخت خیلیا نمیدونم چرا گارد دارن علیهشون

حالا منم از این دسته بودم ولی چند وقته دارم خودمو اصلاح میکنم 

من هر کدوم امکانش باشه ازش خرید میکنم 

قیمتا دستمه اگه گرون بدن نمیخرم 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

اتفاقا یه وانتی هست منصف میشناسم..سبزی فروش هست..هر روز سبزی خیلی تازه میاره و خیلی سبزی هاش بوی خوبی داره و به مدت زیادتری داخل یخچال میمونه😊همه مثل هم نیستن که.جمع نبندیم بهتره

خدایا شکرت🌹🌹🌹

من از ی وانتی میخرم همیشه،همسرم میگه بدو دوس پسرت اومد.بعضی وقتا تا لباس میپوشم رفتن فقط داد میزنن و میرن اونم سر ظهر.خدایی از مغازه ارزونتر و بهتر در میاد.و معمولا بازار محلی میوه تره بار هم میرم.

ولی پدرم همیشه میگه کم بخری دستچین بخری بهتر از اینه که از یک طرف ارزون بخری کلی خراب و اینا ام لا به لای باشه‌

مگه هنوز هستن؟

اونایی که میومدن داد میزدن دیگه نیستن 

فک کنم منظورشون اوناست که بعضی قسمتای شهر بساط میکنن

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇