2777
2789

من یک باور دارم اینکه خانواده و فامیل شوهرم هرچقدر بهم بد کرده باشن. پشت سرم یا رودروم حرف زده باشن، تهمت و طعنه و زخم زبان زده باشن، هرچقدر از بعضی هاشون تنفر داشته باشم 

بازم با احترام کامل باهاشون برخورد میکنم وقتی میان خونه ام از خواهرزاده ۱۲ ۱۳ ساله اش تا فامیل ها ۷۰ ۸۰ ساله اش 

جوری احترام میذارم که انگار عزیزترین خودمن

چرا؟

بخاطر شوهرم 

فقط و فقط شوهرم 

باور کنید همین کارها من، صبر و گذشت من، برخورد من با خانواده و فامیلش چنان تاثیرات مثبتی تو زندگیم گذاشته که نه حد داره نه حساب 

اگر بعضی فامیلش خوب بودن منو نفهمن 

شوهرم و بچه ام که میبینن 

وقتی بچه کوچیک من میگه مامان تو یک فرشته ای تو مامان مهربون خودمی دوست دارم فقط مثل تو باشم 

میگم چرا؟

میگه عمه اینقدر باهات الکی دعوا میکنه و اذیتت می‌کنه اما تو باهاش مهربونی و خوبی 

اندازه دنیا برام ارزش داره

خوبه ک انقد دلت بزرگه ولی بعضی جاها بعضی افراد از این سواستفاده میکنن  پا میزارن رو هرچی حرمتو احترامی ک گذاشتی 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبه ک انقد دلت بزرگه ولی بعضی جاها بعضی افراد از این سواستفاده میکنن پا میزارن رو هرچی حرمتو احترا ...

اونوقته که اگه ب مهربونیت ادامه بدی واسه شخصیتو غرور خودت ارزش قائل نشدی 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞

این در صورتی خوبه که اون شوهر ارزشش رو داشته باشه نه اینکه اگر در مقابل بی احترامی هاشون برخورد میکردی پشتت رو خالی میمرد و هواتو نداشت.

اکثرا ارزش ندارن

تازه میفهمم بازی های کودکی حکمت داشت، زوووو....تمرین روزهای نفس گیر زندگی بود.
خوبه ک انقد دلت بزرگه ولی بعضی جاها بعضی افراد از این سواستفاده میکنن پا میزارن رو هرچی حرمتو احترا ...

برام مهم نیست خیلی وقت‌ها اینجور بوده و سواستفاده کردن

اما من برام مهم نبود من بخاطر بچه ام و شوهرم و خودم اینجور رفتار و برخورد میکنم نه اونا 

مهر طلب نباشی ؟

یا ترس از تنهایی نداشته باشی ؟

من خودم غرور و عزت نفس و شخصیت و احترام  خودم به شدت مهم تره تا نگه داشتن یه رابطه 

البته رابطه ی محترمانه و دوستانه و در حد و مرز مشخص دارم با خانواده ها 

نعلی که صدا میدهد حتما یک میخ کم دارد                                   اگر فردی در حد کمال داشته باشد به فکرش خطور نمیکند آن را در  معرض نمایش بگذارد                      

این در صورتی خوبه که اون شوهر ارزشش رو داشته باشه نه اینکه اگر در مقابل بی احترامی هاشون برخورد میکر ...

قبلا اینجور بود گاهی ناحق پشت اونا رو گرفت 

اما من به خوب بودن خودم با فامیل و خانواده اش ادامه دادم

الان چند ساله حتی اگر من ناحق باشم پشت منه

به نظرم اینکه شوهر و بچه شما قدردان محبت هاتون هستند و محبت کردن شما رو در قبال بقیه درک می کنند مهمه

بعضی آدما وقتی در قبال رفتارای بدشون بهشون محبت می کنید  فکر میکنند پس لابد ما خیلی خوب هستیم که باهامون اینطور رفتار میشه یا لابد ما خیلی بهتر و برتر از اون شخص هستیم که اینطور با ما کوتاه میاد

مهر طلب نباشی ؟یا ترس از تنهایی نداشته باشی ؟من خودم غرور و عزت نفس و شخصیت و احترام خودم به شدت مه ...

من آدمیم با همه خوبم

تا الانم تو زندگی از رفتن کسی

از قهر کسی از قطع ارتباط کسی 

نه ناراحت شدم نه دنبالش رفتم 

حتی شوهرم می‌دونه الان بگه طلاق فردا بره 

برام مهم نیست و به زندگیم بدون کوچکترین مشکلی ادامه میدم 

من بعدمادرشدنم ،گذشتها کم کردم الان بعد یازده سال میشه گفت نوددرصدمواقع نمی گذرم ازحقم ،روبه روم هرکس باشه 

الگوبچه ام ،ازمن یاد میگیره دراین جامعه که برادر به برادررحم نمی کنه ،مهربونی وگذشت فقط سطح توقع میبره بالا،حقتو می خورن وهیچ کس هم قدردان نیست 

مهربون بودن حدومرز داره ،گذشت حد ومرز داره واین به بچه هام می خوام یادبدم 

اوایل ازدواجم حتی میشه گفت شش ،هفت سال اول،اندازه موهای سرم گذشت کردم ،فکرمیکردم ،خوبی کنم ،خوبی می بینم 

باعمل بهم ثابت شده اینطورنیست

ولی من مامانم مثل شماهست

تصمیم گرقتم عین اون نباشم🥴🤣

انقدر که ازش سواستفاده میکنن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏