2777
2789
عنوان

چقدر به فاآل حافظ اعتقاد دارید🧐🤍

307 بازدید | 39 پست

من اصلا اهل فاآل و اینا نیستم 

ولی این مدت یه مسائلی پیش اومد دیگ پناه بردم به حافظ از شدت سردرگمی😄😂

بعد لامصب یه جوری فآله دقیق در میاد که تعجب میکنم

تفسیرش مخصوصا...

شما به این سایت های فآل حافظ اینا اعتقاد دارید؟بنظرتون طوری تفسیر نمیکنن که عامه پسند باشه؟

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

من هزار درصد اعتقاد دارم...

واقعا 

بعد از توی نت میگیرید یا خودتون کتاب حافظ رو دارید؟

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صفر درصد چون سرگرمیهو هیچ مبنای علمی ندارهمن با چیزی که اثبات نشده کار ندارم

میفهمم

ولی خیلی چیزا هست که تو زندگی با علم‌نمیشه اثباتش کرد🥲

نه ندارم ولی چون اشعارش رو دوست دارم برای سرگرمی گاهی میگیرم.

منم خیلی نداشتم ولی چندباری اتفاقی با حال دلم یکی دراومد

واقعا بعد از توی نت میگیرید یا خودتون کتاب حافظ رو دارید؟

بله من کتابش رو دارم که پایین هر شعر یک تفسیری هم ازش نوشته

من خیلی بهش اعتقاد دارم چون از ته دل فاتحه ای براشون میخونم و بعد فاال میگیرم... همیشه بهم پیام درست داده...

حتی در مورد چیزهای خاص (کلی گویی نبوده اصلا)

سنت ایرانیان هستش ایشون با توجه به حافظ قرآن بودنش قطعا جایگاه بالایی داره به فالش اعتماد میکنم

خب من براش یچی هدیه میکنم و میگم جواب سوالم و بده زمان هایی که واقعا ازش سوال دارم جواب میده بنظرمچو ...

دقیقا برای منم یکی دوبار اینجوری شد 

نمیدونم دل ببندم به فالی که گرفتم یا نه🥲☹😂

هیچ گونه فاااالی مورد تایید نیست

چرا

حتی حافظ؟