2777
2789
عنوان

متفرقه

92 بازدید | 10 پست

تابحال شده پیش خودتون فکر کنید یه مدت خاصی سرباز خودم باشم ؟!

مثلاً آدم می‌ره خدمت سربازی دوسال به جامعه و مردم خدمت می‌کنه 

حالا مثلاً یک سال با یه برنامه خیلی خوب و خاص پیش بره تا موقعیت ، فیزیک بدنی و.. به طور کلی تو همه ابعاد پیشرفت کنه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ولی سخت

آره ولی شدنیه

به شخصه با ورود به سال جدید یه هدف برای خودم تعیین میکنم

چیز عجیب غریبی هم نیستنا.ولی چون به صحبت شما نزدیکه مثال میزنم.مثلا یه سال میگم عادت کنم سلامتیم رو جدی تر بگیرم(چک آپها و...)یه سال نه گفتن،کات کردن با آدمایی که باعث اذیتم میشن و امثال اینها.و واقعا هم راضیم

🙃
آره ولی شدنیهبه شخصه با ورود به سال جدید یه هدف برای خودم تعیین میکنمچیز عجیب غریبی هم نیستنا.ولی چو ...

آره اونجوری هم خوبه 

ولی من منظورم اینه همون‌طور که آدم تو خدمت سربازی اونقدر برای آدمای دیگه فشار جسمی و روحی تحمل می‌کنه یک سال طبق یه اصول خیلی دقیق و درست و سخت پیش بره و خودشو بسازه 

تایم بیداری و خواب ، ارتباطات، تلاش و همه چیز 

آره اونجوری هم خوبه ولی من منظورم اینه همون‌طور که آدم تو خدمت سربازی اونقدر برای آدمای دیگه فشار جس ...

فکر کردم خانوم هستی ولی تاکیدت رو سربازی متوجه ام کرد آقایی.

خب چرا که نشه سخته ولی شدنیه،وقتی اون اصول برات مهم و خواستنی باشه با برنامه ریزی و یکم سختگیری میتونی به اصطلاح خودت،خودت رو بسازی.خیلیم عالیه

🙃
آره اونجوری هم خوبه ولی من منظورم اینه همون‌طور که آدم تو خدمت سربازی اونقدر برای آدمای دیگه فشار جس ...

فقط باید واقعا بخوای و تو زمان مناسب جسمی و روحی شروعش کنی(این خیلی مهمه)،برنامه هاتو به ریز بنویس و برطبق اون پیش برو.مثلا همین که گفتی ساعت بیداری و خواب،ورزش،رژیم غذایی،تایم سکوت،تغییرات رفتاری که مدنظرته(ایجاد یا حذف)و تمام تلاشت رو بکن بر طبق برنامه ریزیت پیش بری.

🙃
اینکه متفاوت باشی واقعاً سخته ولی شدنیه

متفاوت از کی؟!بنظرم باید بخوای اون منِ قبلیه خودت رو تغییر بدی.این درسته

بله شدنیه.من میگم به روش خودم طی سالها یه سری اخلاقیات رو حذف و ایجاد کردم شما میگی میخوام تو یک یا ۲سال این کاررو انجام بدم پس حتما تواناییشو داری که بهش فکر کردی.‌بنابراین فقط اراده قوی برای رسیدن به هدف و برنامه ریزی میمونه.

🙃
متفاوت از کی؟!بنظرم باید بخوای اون منِ قبلیه خودت رو تغییر بدی.این درستهبله شدنیه.من میگم به روش خود ...

از این پیام تون انگیزه خوبی گرفتم 

حتماً توانایی شو داری که بهش فک کردی....

از این پیام تون انگیزه خوبی گرفتم حتماً توانایی شو داری که بهش فک کردی....

از اینکه گفتی انگیزه گرفتی خوشحال شدم🙏

شما جوونی،حسم میگه دانا،کوشا و بااستعداد هم هستی،دغدغه ی پیشرفت دادن خودت رو داری که این خیلی خوبه،یادت باشه هرآنچه که توانایی و استعداد رسیدن بهش رو داری منتظره تا با تلاش و پشتکار مضاعف و حتی سختی دادن به خودت بهش برسی.

جوونه بزن🌱

موفق باشی

🙃