2777
2789
عنوان

بیاااا شکرگذاری امشبو بنویس ❤️

50 بازدید | 12 پست

واسه اتفاقی ک دوس داری بیوفته یا افتادع شکرگذاری کن

خداجوننمممم شکرت شکرت شکرت

شکرت واسه وجود قشنگت

شکرت واسه حال خوبم

شکرت هستی کنارمی نمیزاری اذیتم کنن

خدایا شکرتتتت منو عشقمو قسمت هم کردی

شکرت زندگیم روز ب روز قشنگ تر میشه 

شکرتتتتت همه چی قشنگ شده 

شکرت بابت اتفاقای قشنگی ک سرراهم قرار داره

شکرتتتتتتتت 

خدایااااا شکرت دستایی ک سمتت درازکردیم پر برگردوندی قربونت برم ❤️

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

خداجونم شکرت معجزه کردی برام اخه تو خدای معجزه های بزرگی میدونم برام معجزه میکنی

شکرتتت شکرت خداجونم امشب با خوشحالی سرمو رو بالشت میزارم شکرتتت فردا با خبر خوب بیدار میشم

شکرتتتتتت روز ب روز ب حاجتم نزدیک تر میشم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام خدا جون 

خدایا شکرت 

که برام پول خیلی زیاد میفرستی 

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 

خدایا شکرت خبر خوش شنیدم عزیزم شکرت دعاهامو قبول کردی

خدایا شکرت واسه شامی ک خوردم شکرت واسه سقف بالاسرم 

خدایا شکرت ارزوم بر اورده شد شکرتتتتتت خداجونم شکرت حضرت زهرا برام واسطه شد شکرت ابوالفضل العباس ناممو امضا کرد

خدایا شکرت که بهترین ها برام اتفاق میوفته

خدایا شکرت که توی همه کارام موفقم 

خدایا شکرت که فقط انرژی مثبت دارم

خدایا شکرت که محبوبم پیش همه

خدایا شکرت که ماشین بهتری خریدیم

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار😁 از نظر من تو فقط خدارو عاشقانه بپرست اونجوری که بهش نزدیکتری حالا با نماز و روزه باشه یا... من حرف زدن عادی با خدا رو دوست دارم ناراحت یا خوشحال باشم عین یه دوست باهاش حرف میزنم اینجوری اروم میشم هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبکی عَلَی المُمکن؟🫀او خداوندِ ناممکن هاست در حالی که تو بر ممکن گریه می کنی؟🫀

خدایا مثل همیشه شکرت،شکرت که خدای خوبی مثل تو دارم،شکرت همیشه هوام رو داری،خدایا شکرت بهترین ها رو نصیبم میکنی،من که نمی‌دونم صلاحم چیه شکرت خدایی مثل تو فرمون زندگیم رو تو دستش گرفته و من رو به سمت خیر و روزهای خوب میبره،شکرت انقد حالم باهات خوبه،شکرت کلی اتفاق سر راهم قرار دادی تا به تو نزدیکتر بشم و بفهمم تو از همه بیشتر دوستم داری،خدایا شکرت بابت این آگاهی،خدایاشکرت بابت این صبر و تحملی که بهم میدی،واااای خدا جونم چقدر از داشتنت لذت میبرم،تو بی نظیری