2777
2789
عنوان

اگه بدونید چه اتفاقی برام افتاده 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 13438 بازدید | 173 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چندبلر به من گفت من پیچوندمش ،دیگه یبار بعد از کار گیرداد و رفتیم و من فک کردم فقط خودم و خودشیم گفت ...

اولین اشتباه

نباید میخوردی

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)

به سلام بانو

سلام مهربونم خوبین

سلام حالت خوبه؟عمه نصرت میگفت خاک سرده مهر مرده از دل آدم میره بیرون ولی از دل من نرفت🖤🥀 آنقدر شبا سرمو کردم زیر پتو و برات گریه کردم، الانم که نیستی دلم بیشتر برات تنگ شده از وقتی که نیستی اصلا دنیا جای قشنگی نیست با رفتن تو خنده های واقعی منم رفتن 💔اون لحظه دیدم که خنده هامو،حال خوبمو با تو گذاشتن زیر خاک کاش میشد برگردی دلم که نه همه جانم برایت تنگ شده این دنیا نشد ولی دنیای دیگه بهت میرسم فقط اگه قیامت قصه باشه کجا ببینمت🥺 آرام بخواب عزیزدلم همه دردهامون تموم شد💔 تو غمگین ترین غم پنهان دلمی...M🖤 پروانه ی آبی من کجا رفتی؟؟؟🦋🖤🩹

مگه فیلم هندیه

نه رمانه

سلام حالت خوبه؟عمه نصرت میگفت خاک سرده مهر مرده از دل آدم میره بیرون ولی از دل من نرفت🖤🥀 آنقدر شبا سرمو کردم زیر پتو و برات گریه کردم، الانم که نیستی دلم بیشتر برات تنگ شده از وقتی که نیستی اصلا دنیا جای قشنگی نیست با رفتن تو خنده های واقعی منم رفتن 💔اون لحظه دیدم که خنده هامو،حال خوبمو با تو گذاشتن زیر خاک کاش میشد برگردی دلم که نه همه جانم برایت تنگ شده این دنیا نشد ولی دنیای دیگه بهت میرسم فقط اگه قیامت قصه باشه کجا ببینمت🥺 آرام بخواب عزیزدلم همه دردهامون تموم شد💔 تو غمگین ترین غم پنهان دلمی...M🖤 پروانه ی آبی من کجا رفتی؟؟؟🦋🖤🩹

من زیاد با گای نینی سایتو بلد نیستم قضاوت نکنید تا بگم چیا شد که بقیه درس بگیرن به کسی اعتماد نکنندر ...

همين تاپيكو ديشب خواهرت زده بود…

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
خانومه با دست خودش برا همسرش ... تور کرد و آورد ب خانه؟آیا نباید ب عقل اون خانوم و شمایی ک با اون ب ...

من فک کردم فقط خودمو خودشیم 😭اصلا باورم نمیشه دیشب تاصبح بیداربودم و گریه کردم و خدا چقدر دوسم داشت بیهوشم نکردن باهام کاری کنن