2777
2789

زیر سی

اصلا انرژیی و توان مثل دهه بیست سالگی نیست

حالا تصور کن بخوان دو‌تا بچه هم بیارن تو سی و ... سال تازه بخوان ازدواج کنند

دیگه تا بیان یه چند سال عروس دامادی عشق کنند و چهار تا سفر برن دیگه 

به بچه و مامان بابا شدن اصلا توان ندارن

یعنی خدایی توان قیل و ندارن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من تو اطرافیانم کسایی ک زود ازواج نکردن میگن ازدواج در سن بالا

ولی همون افراد از درون به خاطر زمانی ک میتونستند تو یه زندگی عشق کنند و نبودن

و تازه باید ی مرد سی چهل ساله بیاد خواستگاری با کلی...

و گذروندن اوج جوانی تنهایی یا با مواد دیگه ،ناراحت هستند 

منی ک 18 ازدواج کردم دیگه چی بگم😂😂😂😂😂

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀                                     ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...  

مهم نیس کی باشه مهم اینه ازدواج با آدم درست تو شرایط درست باشه برا یکی تو ۳۱ سالگی پیش میاد یکی ۲۵یک ...

کاملا موافقم👌🏻

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑تاروت میخونم و فنجونتو تفسیر میکنم☕️🃏🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈‍⬛🐾 من از نسل زهرا و اعراب نیستم👐🏻غزه و لبنان و سوریه چرا تا وقتی ایران به غمخوار و حامی نیاز داره🦁☀️

25به بالا خوبه. تو تاپیک بغلی در مورد دختر اینستایی بود 11سالگی ازدواج کرده یکی بر گشت گفت چرا بهش حسادت میکنید چون تو سن کم عروس شده. من خواهرزادم 11سالشه امروز زنگ زده گریه میکنه واسه عروسکم تولد نگرفتن

اگه فقط سن ملاک باسه به نظر من برای خانم بیست سال سن مناسبی برای ازدواج هست

همه چی تو جوونی مزه ش بیشتره

حالا نه اینکه سی جوون نباشه اما خب یه قسمت بزرگی از شرو شور آدم بعد از سی می پره

کلا معتقدم اصل  زندگی مواجه شدن با چالش ها و چاره جویی هست

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆
اگه فقط سن ملاک باسه به نظر من برای خانم بیست سال سن مناسبی برای ازدواج هستهمه چی تو جوونی مزه ش بیش ...

کاملا با حرفاتون مخالفم گلم من تو 20سالگی خیلی خام بودم و معیار هام مناسب زندگی مشترک نبود بیشتر دنبال تایید شدن از طرف دیگران بودم الان 29سالمه و واقعا پخته شدم دقیقا میدونم چی از زندگی میخوام و هدفم از ازدواج چیه معیار هام هم کامل تغییر کرده و شور و شوقم کم نشده