2777
2789
عنوان

خانم از لحاظ مالی بالاتر باشه بهتره یا آقا

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 40 پست

فکر کن یه دختر چش باز کرده ب دنیا باباش پژو داشته

شوهر میکنه شوهرش ماشین نداره امش اسنپ میگیره، عاشق همم هستن، ولی ناخودآگاه چ حسی میاد تو ذهنش؟؟ حالا اگر باباش شاسی بلند داشت ک بماند

حالا فکر کن دختری باباش ماشین نداشته با اتوبوس جابجا میشدن پول دربستی هم نداشتن

حالا شوهر کرده طوهرش ماشین نراره براش اسنپ میگیره، عاشق هم هستنا ولی دختره چ حسی داره؟ حس خوشبختی، از اتوبوس رسیده به ماشین دربستی

ببین پسر تمون پسره ها ولی حس دخترا؟؟؟

این فقط یک مورد و یه مثال بود

میتونین برین تو تاپیکای قبلم و نظرتون رو بگین مرسی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اون وقت اون خانم وقتی بره تو زندگی و خواسته هاش بر آورده نشه میدونی چی میشه؟

من از ی لحاظ دیگه گفتم

بعدش گفتم فقط کمی

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀                                     ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...  

آقا باشه بهتره 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

اینجا کلا میگن زن پایینتر باشه خیلی بدم میاد از این نظر اما مجبورم احترام بذارم

به نظرم من در حد هم باشن یا کلا فرقی نداره اما من دلم میخواد خودم بالاتر باشم

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.