2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفتم که چاق نیست یکم توپره،قدش ۱۵۸ و مامانم توقع هیکل خیلی خوب ورزشکاری داره

اتفاقا بنظر من هیکل توپر از هیکل ورزشکاری برای دختر قشنگتره🤭

ولی با توجه به قدش جا داره کم کنه تا ۶۵ اینا خوبه

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿

منم بخاطر استرس چاق شدم یه سری داداش و بابام خیلی مسخره م میکردن مثلا داداشم میگفت بازوهات داره از مردا کلفت تر نیشه مچ پات از من چاق تر شده بابام میگفت مثل زنای قاجاری میشی تا چتد وقت دیگه حالا چند کیلو بودم بنظزتون؟؟؟ ۶۰ شده بودم با قد ۱۶۰

اسی جان

شما اول همون ۱۲ کیلو رو لاغر کن که بشی ۱۰۰

بعد که وزنت اومد پایین انگیزت هزار برابر میشه برای کمتر کردن وزنت 

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
قرارا رژیم اب بگیرم روزی یک کیلو کم کنم

حتما تحت نظر پزشک تغذیه رژیم بگیر...اول هم قندو چربی و هر غذای سرخ شدنی و فست فودی رو حدف کم که خیلی تاثیر داره...فقط ابپز و بخارپز....

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔

منم بخاطر استرس چاق شدم یه سری داداش و بابام خیلی مسخره م میکردن مثلا داداشم میگفت بازوهات داره از م ...

داداش منم بهم گفت چاقالو حالا من واقعا چاق نیستم.برا میگرنم قرص اعصاب میخورم یکم وزنم رفت بالا

خدایا چه گم کرد آنکه تو را پیدا کرد و چه پیدا کرد آنکه تو را گم کرد.
قد ۱۶۶ وزن ۱۱۲

واای زیاده پدرت نگفته که ازت متنفرم 

دلسوزی برای باربی گفتن خودت گفته

میتونی خوشگل موشکل بشی برو باشگاه 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
قرارا رژیم اب بگیرم روزی یک کیلو کم کنم

نه دیگه از این رژیم های سفت و سخت نگیر

یهو که وزنتو بیاری پایین بعدا یهو باز برمیگرده

تو دو روزه به این وزن نرسیدی که بخوایی دو روزه بیاریش پایین

آروم آروم فعلا همون ۱۲ کیلو رو کم کن 

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
نه میخوام حضوری باشه قشنگ بزنه تو برجکم

ای بابا حیف شد😂