2777
2789
عنوان

گفت میخاد متاهل بشه

537 بازدید | 46 پست

حدود یک ساله که دوست بودیم. دو شب پیش بهم گفت میخاد متاهل بشه و قصد آشنایی با یه نفر دیگه رو داره. گفت منتظر جواب طرفه 

خیلی حالم خرابه.. از همون اول میدونستم دوستم نداره ولی شدت وابستگی نذاشت ازش فاصله بگیرم 

الان که این قضیه پیش اومده نمیدونم چجوری باید با نبودنش کنار بیام 

تو هم محتاج خواهی ‌شد، جهان دار مکافات است...! 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدالعنتش کنه 

ایشالا دختره بهش بگه هیچ پخی نیستی

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

همون اول دوستی بعت گفت قصد ازدواج نداره؟

آره.ولی خب رفتاراش جوری بود که انگار دوستم داره.راستش من اصلا به ازدواج فکر نمیکردم. فقط میخاستم دوستم داشته باشه 

تو هم محتاج خواهی ‌شد، جهان دار مکافات است...! 

ب این فکر کن همین الانی که تو داری از غصه میترکی اون تو عشق و حاله ، به این فکر کن اگر دوستت داشت نمی‌رفت 

ب این فکر کن تو لیاقتت بیشتر از مردیه که خیلی راحت ی سال تمام ی دختر رو تو آب نمک بذاره و بعدم بگه نمیخوامت و می‌خوام ازدواج کنم 

ب این فکر کن چقدر طرفت نامرده 

خدایی من اگر جای دختره بودم و میدونستم اینکارو کرده با ی دختر دیگه صد سال سیاه جواب مثبت نمی‌دادم

یکی از فامیلام منو میخواست خیلی هم شرایطش اوکی بود بعد شنیدم با ی دختره تو رابطس سه ساله 

وقتی اومدن خواستگاری ، ب بابام گفتم بابا من نمیتونم کسی رو ب عنوان شوهرم بپذیرم که ب ی دختر دیگه خیانت کرده

البته آخرم رفت اون دختره رو گرفت و من کلی خوشحال شدم 😄

کسی ک دوستت نداره هیچوقت ب دردت نمیخوره، حتی اگ ده سال باهاش تو رابطه باشی.

چ ارزشی داره عشق بدی ولی دریافت نکنی؟ 

برای احترام و عشقی ک ب خودت داری دیگ سمتش نرو و تمام تلاشتو کن فراموشش کنی، بذار کسی بیاد ک قدر داشتنت رو بدونه و دوستت داشته باشه، اونوقت مزه عشق رو میفهمی.

ان شاالله دلت آروم شه و بهترینها برات اتفاق بیفته♥️🌹

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

ما نمیتونیم برای دیگران تعیین تکلیف کنیم ما رو چقدر و تا کجا دوست داشته باشند ولی میتونیم از زمانی که در اختیار داریم برای شناخت و در کنار هم بودن استفاده کنیم 

کاش تو اینجا بودی 💔