2777
2789

نمیدونم کدومشو کنکور بدم زبان هنر انسانی

از یطرف روانشناسی دوست دارم و شاخه های انسانی دوست دارم

هنر گرافیک هم دوست دارم نقاشیم خوبه عکاسی رو دوست دارم که تو گرافیک داره و کلا عاشق هنرم هر شاخه ایش باشه حتی موسیقی

زبانم خوبه ولی فقط اسپیکینگم خوبه و انگلیسی حرف زدن دوست دارم نوشتنش رو شاید خوشم نیاد و مهارت نداشته باشم 

بخاطر همین نتونستم برای کنکور بخونم چون نمیتونم انتخاب کنم کدومو بخونم😐

تازه دوست دارم دانشگاه تاپ دربیام:)

روانشناسی که از نظر من روانپزشکی بخونی بهتره 

دومی  هم که من کلا هنر دوس ندارم 

سومی هم تو آموزشگاهها میشه یاد گرفت 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هنر گرافیک بعد زبان بعد روانشناسی

زبان بنظرم سخته

زبان فرانسه رو باید یاد بگیری و بیشتر کتبی یاد میدن

و من درساشونم دیدم و کتبی در حد ابتدایی بلدم چیز زیادی سردر نمیارم

روانشناسی یه تاپیک تابستون براش زدم

باید کم کم ارشد رو بخونی

و ارشد چون ظرفیتش توی گرایش های پر متقاضی بسیار زیاده

ازاد میاری

و اینکه

درسته زیر گروه انسانیه

اما واردش ک بشی درساش کلا زیسته

روانشناسی اگه میخوای بخونی باید تا ارشد بخونی اینو در نظر داشته باش

بعد ببین برا چی میخوای بری دانشگاه اگه میخوای حتما سرکار بری یه چی برو بازار کار داشته باشه

و در آخر چیزی بخون که از خوندش‌ پشیمون نشی و با علاقه بری دانشگاه 

برای جمیع اموات و شهدا صلوات 💕
روانشناسی یه تاپیک تابستون براش زدمباید کم کم ارشد رو بخونیو ارشد چون ظرفیتش توی گرایش های پر متقاضی ...

من بیشتر چون عاشق تحلیل شخصیت انسان هام

و نظریه های روانشناسی دوست دارم

علاقه دارم برم روانشناسی

روان شناسی جزء رشته های شناور هست زیر گروه انسانی،تجربی و... نیس اما درس هاش شبیه زیست هست و برای اونایی که تجربی نبودن سخت تر هست.

خیلی هم اشباع شده همه دارن میرن روان شناسی

اون دوتا هم ببین بازار کار دارن اصلا؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...