arabanoo مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 30111 عنوان همینجوری دارم گریه میکنم اروم نمیشم 659 بازدید | 25 پست کابینت کار خونمون خیلی اذیتمون میکنهمن تازه عروسمتمام وسایلم داغون شدننمیاد کارشو تموم کنهامروز دلم نمیخواست دست به هیچی بزنمدلم گرفت کلی جیغ زدمفشارم رفت بالاهمش هق هق میکنمشکایت کردیم حق پلمب کارگاهشو دادنزورمون نمیرسهوضعیت من تغییری نمیکنه چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس 1403/09/15 | 23:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arabanoo مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 30111 پولو بهونه میکردقبل عروسیمون شوهرم مجبور شد ۱۰۰ تومنو جلوجلو بهش پول بدهوسط اون همه بدهی و خرج عروسی چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
saaaarrraaaa عضویت: 1399/11/08 تعداد پست: 1623 درست میشخ عزیزم دقیقا منم این اتفاق برام افتاده الان ۶ ماهه منتظرم کابینت کار بیاد در کابینتا رو بندازه هی امروز فردا میکنه
افسون1374 عضویت: 1396/03/24 تعداد پست: 7480 آروم باش...چند وقته کارشو شروع کرده؟ خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
saraگلییی عضویت: 1403/09/15 تعداد پست: 238 آروم باش عزیزدلمم چی میگه ؟ حرف حسابش چیه ؟میتونید بسپارین به یکی دیگه ؟
تکراریتکراریتکراری عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 9960 خدابزرگه دیگه کاریه که شده انشالله درست میشه خوشبخت باشید این ۳تاکتاب و بخونین زندگیتون زیرو رو میشه ۳دقیقه درقیامت شنود تقاص ظهور هر چه زودتر آقاصاحب الزمان صلوات
arabanoo مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 30111 کلا کابینت کارا همینجورن سال ۱۴۰۱۱۱۰ تومن دادیمکارشو شروع کرد وسط کار ول کرد رفتتا اینکه امسال شوهرم گفت میخوام عروسی بگیرم بیا تموم کن کارتو گفت پول بده تا تمومش کنمدوباره ۷۰ تومن پول دادنیومد گولمون زد چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
1375maleni عضویت: 1400/10/16 تعداد پست: 3769 سال ۱۴۰۱۱۱۰ تومن دادیمکارشو شروع کرد وسط کار ول کرد رفتتا اینکه امسال شوهرم گفت میخوام عروسی بگیرم ب ... شکایت کنیدنگذرید 🥲
arabanoo مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 30111 آروم باش...چند وقته کارشو شروع کرده؟ از سال ۴۰۱ تا الان چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
arabanoo مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 30111 شکایت کنیدنگذرید شکایت کردیمتعهد گرفتن ازشباز هم زد زیرش چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
1375maleni عضویت: 1400/10/16 تعداد پست: 3769 شکایت کردیمتعهد گرفتن ازشباز هم زد زیرش عجب بشریه بیشعوریه،🤬🤬🤬 🥲
arabanoo مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 30111 آروم باش عزیزدلمم چی میگه ؟ حرف حسابش چیه ؟میتونید بسپارین به یکی دیگه ؟ خیلی بی منطقهمامانم اینا کابینتاشون رو شرایطی زدنیعنی اینقدر بنده خدا باهاشون راه اومدکابینت کار ما انگار به قصد سرکیسه کردن ما اومده بودمثل اینکه کلی بدهی داشته با پول ما پاسشون کرده چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
نالبزدنازب عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 4374 مگه پولتون مفته برین توی صنف شکایت کنین ازش یا برین دادگاه وقتی مدرک داشته باشین دادگاه حکم بده چرا زورتون نرسع