2777
2789

الان سه ساله هر سال عوض میکنه 

ب شوهرم میگم میخوایم بریم یه جعبه شیرینی بگیریم.

دفه های قبل میگرفتیم

مبگه بابا اینا هرسال دارن جا عوض میکنن

بذار هروقت خریدن یه کادو میبریم.

جاشم کوچیکه . جای گلدون ایناهم ندارن

بَده خوب بار اولی دست خالی بریم دیگه😒😒😒

حالا یعنی اگه خونه عوض نمیکردن سالی یه بار یه شیرینی خونه خواهرتون نمیبردین؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نیازی نیست عزیزم چییزی ببری منم مستاجرم تا حالا کسی چیزی نیورده. ی جعبه شیرینی ببر

بچها اینجا فضای مجازیه‌ جاییه ک‌ بیایم یکم حال و هوامون عوض شه و دمی باهم گفتگو کنیم ....دل همو با حرفامون نشکنیم به هم احترام بزاریم🌺🌈

یه جعبه شیرینیه دیگه مگه چقدر میشه

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱

مگه مستاجری هم خونه عوض کنن باید کادو برد؟

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

حالا واجب هم نیست بابا ...سعی کن کلا زندگی را سخت نگیری ...اگه تو مستاجر بودی ب نظرت اون و شوهرش هرسال این کارو میکردن .؟

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

کادو اگه منظورت سکه مثلا پارسیان و..ست که خب هر سال نمیشه برد اونا هم فکر نکنم توقع داشته باشن ولی درحد یه جعبه شکلات یا شیرینی خوبه

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)