2777
2789
عنوان

سالگرد ازدواج چه لباسی خوبه پوشید

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 37 پست
با پولش چکار کردین

هیچی پدرشوهرم میخواست بگیره دیگه نگرفتیم اونم پولش موند تو جیبش

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برا بقیه بچه هاش عروسی گرفته.؟

واسه دختراش اره البته چون با طرف داماد بود ولی خب شب حنابندون خودشون گرفتن 

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور

بنظرم لباس عروس بپوش ولی ن از این پف پفیا از این اروپاییا خیلی خوشگلن

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

اتفاقا من معتقدم چون عروسی نداشتی سالگرد ازدواج لباس عروس بپوش حالشو ببر

کسی تو سالگرد ازدواج لباس معمولی میپوشه که قبلا لباس عروس پوشیده باشه

میشه برا حل مشکل پسر کوچولوم یه صلوات بفرستی...
اتفاقا من معتقدم چون عروسی نداشتی سالگرد ازدواج لباس عروس بپوش حالشو ببرکسی تو سالگرد ازدواج لباس مع ...

خودم دوست دارم 

اما اصلا دستو دلم نمیره فامیلای بیخودمون دعوت کنم   نمیدونم چکار کنم از طرفی میگم کنسل کنم تا زمانی که خواستم بچه داربشم یه دفعه  جشن بگیرم 

سفید یا نباتی این مدلمن واسه پاتختیم شیری این و میدوزمشاید دستکش دارش کردم

قشنگه اما اندامم من که اینجوری نیست 😁

اندام منم اینجوری نیست مخصوصا بالاتنه😅😂بالاشو یکم پوشیده تر میکنم

من مثلا از روبرو بهتر از این میشم چون سرشونم کشیده تره اما از کنار خیلی تختم 😁😁😁😁😃

وای لباس تنگ و چسبیده بپوشم فقط باید بعدش به فیلم بخندم 😁

قشنگن اما متاسفانه من پهلو دارم فاقد باسن