2777
2789
عنوان

تا حالا اصلا خواستگار نداشتم عجیب نیست واقعا واسم سواله

| مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 69 پست
دقیقا من همیشه دعا میکنم اینایی که نمیخوام خواستگاری نیان

بنظر من خواستگار نشانه کم ارزش بودن دختره بخاطر همین ناراحت میشم چون اونا فکر میکنم ارزش داشتن تورو دارن درصورتی که غلط میکنن بیجا میکنن میان خواستگاری😂

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میخوام تنها برم دیت یخی دارم 😶‍🌫️

ایول به سلامتی موفق باشی ، ما هم تنها می رویم پی خودمان آها راستی ضد آفتاب بزن حتما اگر واقعیه چون باعث میشه پوستت توی سرما نسوزه

درخواست تعلیقی دادم و تعلیق شدم اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️بحث راجب اینا بود تگم کن مرسی 

ایول به سلامتی موفق باشی ، ما هم تنها می رویم پی خودمان آها راستی ضد آفتاب بزن حتما اگر واقعیه چون ب ...

سگ سیاه سینگلی ولم نمیکنه زن 🫠واقعی کجا بود 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

سگ سیاه سینگلی ولم نمیکنه زن 🫠واقعی کجا بود

بزار بهش بگم بره ، چخه برو چخه

ایشالا یه پسر جیگر و خوشگل تا آخر سال بیاد خواستگاریت ، نگو خوش خیالی به جاش بلند بگو آمین 

درخواست تعلیقی دادم و تعلیق شدم اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️بحث راجب اینا بود تگم کن مرسی 

بزار بهش بگم بره ، چخه برو چخهایشالا یه پسر جیگر و خوشگل تا آخر سال بیاد خواستگاریت ، نگو خوش خیالی ...

بختمو بستن والا تا نشکنه سگم نگام نمیکنه ولی مرسی ایشالله شمام یه قد بلند و خوشتیپ و پولدارش نصیبت شه

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

بختمو بستن والا تا نشکنه سگم نگام نمیکنه ولی مرسی ایشالله شمام یه قد بلند و خوشتیپ و پولدارش نصیبت ش ...

ببین من معتقد نیستم ولی این‌جا یه بار یه تاپیکی خوندم می‌گفت دعا کردن برام می‌گفت سوره بقره و آیه الکرسی میزارم خونه پخش بشه 

بختمو بستن والا تا نشکنه سگم نگام نمیکنه ولی مرسی ایشالله شمام یه قد بلند و خوشتیپ و پولدارش نصیبت ش ...

حرز امام جواد به بازوت ببند باطل کننده ی سحر

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

توی اب؟فکر کنم باید از د.ی.ج.ی. کالا هممون یه کوزه سفارش بدیم

سوره احزاب توی شیشه

اینستاگرام یه روحانی میفروخت آماده توی شیشه

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بنظر من خواستگار نشانه کم ارزش بودن دختره بخاطر همین ناراحت میشم چون اونا فکر میکنم ارزش داشتن تورو ...

نه من اینطور فکر نمیکنم ولی خواستگارایی که برام از اخلاق رفتار شخصیتشون خوشم نیومد

دلم میخواد مردی باشه که بتونم دوسش داشته باشم ازش بدم نیاد اما دیگران اینو درک نمیکنن میگن هر کی اومد زنش شو برو دوست داشتن چیه😢

نه من اینطور فکر نمیکنم ولی خواستگارایی که برام از اخلاق رفتار شخصیتشون خوشم نیومددلم میخواد مردی با ...

با هرکسی ریز یه سقف نرو اصلاااا

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

ببین من معتقد نیستم ولی این‌جا یه بار یه تاپیکی خوندم می‌گفت دعا کردن برام می‌گفت سوره بقره و آیه ال ...

کار از اینا گذشته عزیزم فقطم برای بختم نیست روی کارم روی اخلاقم روی همه چی اثر گذاشته بقره ممکنه اثرشو یذره کم کنه ولی کامل از بین نمیره 

با هرکسی ریز یه سقف نرو اصلاااا

چکار کنم که بزرگترا درکمون نمیکنن فقط میگن شوهر کن

حرز امام جواد به بازوت ببند باطل کننده ی سحر

آره شنیدم خوبه

چکار کنم که بزرگترا درکمون نمیکنن فقط میگن شوهر کن

من اگه باشم کلا به حرفشون محل نمیزارم 

من که به مامان و بابام گفتم یکی رو پیدا میکنم بشه داداشم شوهر اصلا نمی‌خوام اونا بهم می‌خندن 🤣😂